Ești arhitect sau designer de interior? Tu propui amenajarea, noi ne asigurăm că mobilierul corespunde 100% ideilor tale. Află mai multe Ești distribuitor comercial în domeniul mobilei? Dispunem de capacitate de producție pentru mobilierul în serie, așa că nu va trebui să îți faci niciodată probleme în privința stocurilor. Află mai multe Ești dezvoltator imobiliar cu proiecte în desfășurare? Descoperă soluțiile noastre pentru amenajarea complexului tău, de la mobilier în serie configurat pentru fiecare spațiu până la soluții personalizate după dorințele clientului. Află mai multe Ești în căutarea unui producător de mobilă personalizată? Te putem ajuta atât prin consultanță cu privire la mobila pe care ți-o dorești, cât și cu producerea mobilierului și produsele complementare amenajării finale. Află mai multe Arhitecți și designeri Dezvoltatori imobiliari PARTENERI CHAMELEON mobilă personalizată

Mobilă adaptată stilului tău

Chameleon Furniture® este un proiect inițiat de Lux-Artim Onești care își dorește să ofere cele mai bune soluții de mobilier. Atenția la nevoile pieței ne-a făcut să ne adaptăm serviciile în funcție de clienții cu care colaborăm, iar asta a dat naștere la patru domenii distincte în care activăm. Suntem deschiși atât pentru colaborări individuale, cât și pentru parteneriate durabile în regim business-to-business.

chameleonfurniture.ro-homepage-arhitecti-si-designeri-02

Ești arhitect sau designer de interior?

Transformăm fiecare propunere de amenajare în mobilier de cea mai înaltă calitate și te ajutăm să obții mai multă expunere.

chameleonfurniture.ro-homepage-dezvoltatori-imobiliari-02

Ești dezvoltator imobiliar?

Oferim soluții de mobilare a ansamblurilor pe care le deții, fie că dorești mobilă de serie sau posibilitatea de personalizare de către client.

chameleonfurniture.ro-homepage-distribuitori-comerciali-02

Activezi în domeniul retail?

Ca distribuitor comercial partener, îți oferim mobilă în serie la un raport calitate-preț excelent pentru distribuirea în propriile magazine.

chameleonfurniture.ro-homepage-mobila-la-comanda-02

Îți dorești o mobilă adaptată locuinței tale?

Tu vii cu ideea, noi o adaptăm spațiului tău. Echipa noastră este pregătită să creeze mobilierul perfect pentru locuința ta.

Producerea de mobilier adaptat nevoilor clienților noștri este mai mult decât o responsabilitate

Este parte din viziunea noastră că pentru a fi fericit, omul are nevoie de un spațiu unde să se simtă „acasă”, căruia să simtă că îi aparține. Reușim să creăm astfel de experiențe clienților noștri prin asigurarea fiecărui detaliu din procesul creării de mobilier. De aceea, dispunem de centre de lucru performante și oameni cu experiență care să le utilizeze. De asemenea, ne asigurăm că materialele pe care le folosim sunt de cea mai bună calitate.

Centre de lucru

Centrele de lucru disponibile în cadrul fabricii Lux-Artim sunt dintre cele mai eficiente în domeniul producerii de mobilier. Prin intermediul acestora, reușim să creăm detalii de efect pentru orice piesă pe care o producem și, în același timp, ne asigurăm că oferim cea mai bună calitate clienților noștri.

Procese de lucru

Procesele de lucru reprezintă toate acele operațiuni pe care echipa noastră le realizează, de la conceperea mobilierului, până la ambalarea, livrarea și montarea acestuia. Suntem mândri de oamenii profesioniști pe care i-am adunat în jurul nostru și standardele ridicate pe care fiecare și le-a asumat.

Materiale

Indiferent de tipul de mobilier pe care îți dorești să îl realizezi – pentru tine sau pentru clienții tăi – dispunem de materiale de top pentru realizarea acestuia. Atât materia primă, cât și accesoriile pentru mobilier ne sunt asigurate și facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți îndeplini fiecare dorință.

Distribuție

Nu ne limităm la producerea de mobilier adaptat nevoilor și preferințelor tale sau ale clienților tăi, ci îți punem la dispoziție și produse complementare acestuia. Prin intermediul parteneriatelor dobândite de-a lungul timpului, te putem ajuta să alegi accesoriile necesare pentru spațiul pe care îl amenajezi.

Suntem partenerul tău de încredere
pentru producerea de mobilă de calitate!

De peste 25 de ani oferim soluții inteligente și moderne de producție a mobilei. Pentru a-ți transforma proiectele în realitate,
îți punem la dispoziție procese și centre de lucru performante, precum și sfaturi personalizate pentru spațiul tău.

Noutăți

Fii la curent cu cele mai noi informații despre activitatea noastră și trendurile din domeniul mobilierului.

Ciuraru Andreea
iulie 5, 2023
Inițiat de Lux-Artim din dorința de a crea mobilă care să inspire inovație și încredere a apărut pe piață Cham...
Bianca Orbocea
mai 24, 2023
Proiectul CITADEL, semnat de arhitecții Bianca Orbocea și Lucian Zdrob, a fost expus la Facultatea de Arhitectură din...
Mirela Năfureanu
octombrie 1, 2020
Noile bucătării configurabile create de Chameleon Furniture® pot fi achiziționate din magazine MatHaus din Bucureșt...