Apartament rezidențial în stil spaniol minimalist

Living și bucătărie

Una din valorile de bază ale acestei familii este interacțiunea și timpul de calitate petrecut împreună. Pornind de la această idee, în proiectul de față s-a renunțat la pereți în favoarea soluțiilor creative de delimitare a încăperilor, creând astfel impresia unui spațiu fluid, continuu.

S-a optat pentru o paletă de culori deschise și neutre, pentru a nu încărca vizual spațiul și a susține ideea de lux într-un cadru confortabil. Aceste nuanțe au, bineînteles, și rolul de a evidenția atât elementele specifice stilului spaniol, cât și cele minimaliste.

Deși este o alegere îndrăzneață, amplasarea căzii în dormitor este o alegere din ce în ce mai populară pentru cei care simt nevoia unui colț special de relaxare care aduce cu sine și un plus de romantism.

Elegant și emanând siguranță, acest dormitor este locul perfect pentru a începe încă o zi plină cu provocări și a te retrage și detașa de lumea exterioară la venirea serii.

Camera copii

Designul spațiului destinat copiilor poate părea intimidant la început deoarece trebuie să îndeplinească multiple funcții și, pe lângă aceasta, să le fie pe plac și dupa trecerea anilor.

În această familie se pune mult accent pe dezvoltarea creativității și abilităților micuților, astfel spațiul lor a fost decorat cu o multitudine de jocuri și spații de relaxare.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Claudia Dabo Pierredon.