Birou în nuanțe neutre în Onești

Un element de mobilier ce poate juca un rol foarte important în viața multor oameni, fie că vorbim de persoane de afaceri, adolescenți sau copii, este biroul. Necesar mai ales când e nevoie de un spațiu de lucru, dar și atunci când vrei să pui în practică hobby-ul tău favorit, acesta devine indispensabil în orice locuință.

Însoțit de un scaun confortabil, biroul încetează să fie un simplu obiect și formează un cadru special alocat diferitelor activități. Atunci când ne așezăm la birou, tindem să intrăm într-o stare aparte de productivitate, pe care ne-ar fi greu să o obținem altundeva.

 

Birou în nuanțe neutre în dormitor

 

Acest birou în nuanțe neutre completează perfect dormitorul în care a fost amplasat. Dimensiunea sa redusă este un avantaj într-o posibilă luptă cu spațiul. Simplitatea este cea care îi dă un aspect cameleonic, astfel că poate fi plasat fără a atrage prea mult atenția. Cu toate că nu este vedeta camerei, este cu siguranță un obiect cu o utilitate de necontestat.

Tot acest birou poate fi un spațiu potrivit și pentru copiii care își scriu temele. Dimensiunea blatului biroului permite așezarea obiectelor necesare: caiete, culegeri și alte diverse rechizite. De asemenea, laptopul ori calculatorul își va găsi mereul locul aici. Fie că este folosit pentru afaceri ori divertisment, biroul este suportul ideal și fix pe care mousse-ul să fie utilizat.

Când am selectat materialele pentru acest birou, ne-am rezumat la: PAL, MDF, blaturi și canturi. Materialele calitative îi oferă rezistență și o lungă durată de viață.

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living în nuanțe neutre în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 28, 2020
Laurențiu Grădinaru
octombrie 28, 2020
Bucătărie în nuanțe neutre în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 23, 2020
Laurențiu Grădinaru
octombrie 23, 2020