Bucătărie în nuanțe neutre în Onești

Alegerile potrivite în bucătărie sunt cele ce duc la prepararea unei rețete cu brio, fie că vorbim despre ingrediente sau mobilier. Pentru această bucătărie în nuanțe neutre, am conceput un mobilier perfect optimizat și modern. Am avut în vedere și asigurarea spațiului necesar pentru depozitarea ustensilelor și proviziilor, precum și păstrarea unității cu livingul open space cu care comunică.

Fiecare element a fost creat în așa fel încât să eficientizeze spațiul și să le ofere proprietarilor rapiditate în mișcări și accesibilitate în orice colț din bucătărie. Electrocasnicele sunt integrate perfect în bucătăria liniară și aduc eleganță prin finisajul negru lucios.

 

Cum să amenajezi o bucătărie în nuanțe neutre

 

Elementul central în această amenajare este reprezentat de insula amplasată central. Aceasta funcționează ca o graniță între bucătărie și living și, în același timp, oferă un spațiu mare de depozitare prin cele 8 dulapuri pe care le pune la dispoziție. Îmbinarea dintre PAL-ul alb și blatul negru denotă o alegere rafinată a culorilor pentru această încăpere. În plus, avem aici un element care atrage atenția prin ingeniozitate: masa este reprezentată de un blat retractabil, ce poate fi „ascuns” în interiorul insulei atunci când avem nevoie de mai mult spațiu.

Dulapul tip turn, împreună cu elementele suspendate și cele clasice sunt spațioase și, în același timp, oferă posibilitatea de organizare temeinică. Mobilierul nu prezintă mânere exterioare, însă sertarele și dulapurile pot fi deschise cu ușurință datorită canalelor frezate în PAL. Liniile fine ce marchează aceste sisteme oferă un aspect unitar, omogen spațiului și par să devină un adevărat element de decor.

Pentru această bucătărie în nuanțe neutre am utilizat materiale precum PAL, MDF, blaturi și canturi de la furnizorii noștri de încredere. Ce a rezultat este un spațiu încărcat cu emoție pozitive și frumos prin tocmai simplitatea sa. Aici, clienții noștri vor putea să transforme în realitate cele mai inedite rețete și se vor putea bucura de fiecare moment împreună.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living în nuanțe neutre în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 28, 2020
Laurențiu Grădinaru
octombrie 28, 2020
Dormitor în nuanțe neutre în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 7, 2020
Laurențiu Grădinaru
octombrie 7, 2020