BUCĂTĂRIE MDF, BAIE ȘI DRESSING PRINTATE ÎN ONEȘTI

Bucătărie

Atunci când îți dorești ca spațiul amenajat să pară mai mare, să fie luminos și primitor, optează pentru alb. Acesta este sfatul pe care l-am primit mai toți dintre noi din partea designerilor de interior, pentru a obține efectele menționate. Combinat cu nuanțe neutre, albul denotă atemporalitate și rafinament.

În acest caz, versatilitatea acestei bucătării este redată de albul MDF-ului folosit la corpurile superioare, îmbinat cu griul MDF-ului de la EGGER regăsit la fronturile corpurilor de bază. Ineditul acestei bucătării este surprins de efectul de material textil pe care îl are MDF-ul gri. Aproape că poți simți la atingere textura acestuia. Pentru a păstra tonul elegant, s-a optat pentru un blat laminat compact EGGER în aceeași culoare, gri, ce are un aspect fără îmbinări, modern și subțire, cu rezistență mare la abraziune, impact și zgâriere. În aceeași idee, electrocasnicele negre întregesc caracterul distins al acestei bucătării.

În ceea ce privește funcționalitatea și economisirea spațiului limitat, masca de calorifer a fost proiectată cu o grilă de aerisire și cu o extensie, transformându-se astfel într-o masă de bucătărie din MDF.

Compartimentarea corpurilor a fost gândită în așa fel încât să acopere toate nevoile clientului, asigurând spațiul de depozitare mult dorit. Din punct de vedere al accesoriilor, regăsim glisierele TANDEM, balamalele și elementele de la Blum, precum și coșul Jolly HAFELE.

Baie

Ce poate fi mai frumos decât să aduci marea la tine acasă? Să te poți bucura de valuri chiar și din confortul casei tale, indiferent de anotimp. Ca să îndeplinim acest vis, am ales ca tematică pentru această baie întocmai „valurile mării”, observate în fronturile printate ale corpului suspendat.

Acest motiv al valurilor a fost menținut și în liniile abstracte ale corpului turn cu rafturi, dar și în masca de chiuvetă cu sertare, atât de utile în organizarea optimă a obiectelor necesare unei băi.

Materialele folosite la corpurile din această încăpere au fost MDF-ul alb și cel melaminat pe 2 fețe, iar la accesorii și feronerie s-au utilizat glisierele TANDEM, balamalele și elementele de la Blum, sistemul de deschidere push-open TITUS și balamalele cu unghi larg de deschidere HETTICH.

DRESSING PRINTAT

Necesitatea unui dressing este de necontestat într-o locuință, în special când ești pasionat de modă. Iar când această pasiune se întâlnește cu pasiunea pentru mare, plajă și mult soare, nu poate reieși decât un dressing cu un print ce te invită parcă să pășești desculț pe nisipul fierbinte și mai apoi să te răcorești în mare. Compartimentat cu rafturi, sertare și bară de umeraș, acest dressing din PAL Alb Perla încastrat în nișă este perfect pentru a economisi spațiul din dormitor, creând o atmosferă aerisită.

DULAPURI HOL

Cele două dulapuri albe din hol reprezintă exemplul perfect în folosirea inteligentă a unui spațiu limitat și îngust și au un rol mai mult utilitar, prin felul în care au fost concepute. Primul dulap a fost gândit cu pantofare, cuiere și rafturi, destinate organizării și depozitării obiectelor vestimentare, iar cel de-al doilea cu un spațiu suficient în care pot fi montate mașina de spălat și uscătorul de rufe, suprapuse, dar care, prin rafturile existente asigură și accesul ușor la detergenți și produsele de curățenie. Ca materiale au fost folosite PAL-ul Alb Perla, glisierele TANDEM, balamalele și elementele de la Blum.

Materiale

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Gabriel Năfureanu.

Apartament în nuanțe neutre în Onești
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 27, 2020
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 27, 2020
Casă în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
martie 26, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 26, 2021