Living în nuanțe neutre în Onești

Acest living cu nuanțe neutre coexistă într-un spațiu open-space cu o bucătărie pe al cărei mobilier l-am făurit cu drag. Am avut grijă să păstrăm același ton și același aer primitor și reconfortant.

Pentru aceasta, am combinat PAL-ul cu MDF-ul și am ales blaturile și canturile cele mai potrivite designului. Am pus cap la cap dorințele clientului și ne-am asigurat că mobilierul va respecta întocmai planul arhitectului. Culorile neutre selectate ajută la integrarea fiecărui element cu ușurință și, de asemenea, aceasta permite ca atenția să cadă pe design și alte detalii de amenajare.

 

Living open-space în nuanțe neutre

 

Două corpuri suspendate, împreună cu mobilierul cu sertare înguste „îmbracă” peretele principal din living. În centrul acestora, tronează televizorul, amplasat direct pe perete prin intermediul suportului special. Iar pentru că vizionarea emisiunilor preferate trebuie să fie o activitate relaxantă, paralel cu aceste elemente am poziționat o canapea gri spațioasă.

Măsuța pliabilă ce o însoțește este și ea binevenită în living, ca spațiu unde să pui telecomanda, cartea preferată sau bolul cu popcorn în serile de film. Sub blat se poate observa existența unui spațiu ce permite clientului să depoziteze alte obiecte pe care acesta le consideră necesare. Pentru serile petrecute alături de invitați, am oferit posibilitatea de a mări spațiul oferit din astea, prin deschiderea blatului superior.

Pentru un plus de spațiu de depozitare, am adăugat în amenajare și un dulap cu uși culisante cu oglindă. Acesta poate găzdui hainele invitaților, dar și ale gazdelor și oferă o imagine completă celor ce își vor admira reflecția.

Punem mereu accentul pe elementele de mobilier gândite până la cel mai mic detaliu și executate cu măiestrie. Credem că acest mobilier pentru living în nuanțe neutre este un exemplu bun pentru aceste principii. Fiecare piesă este realizată în funcție de particularitățile camerei în care au fost montate, iar rezultatul final este unul armonios și modern.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie în nuanțe neutre în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 23, 2020
Laurențiu Grădinaru
octombrie 23, 2020
Dormitor în nuanțe neutre în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 7, 2020
Laurențiu Grădinaru
octombrie 7, 2020