Lux-Artim, o poveste de un sfert de veac

A fost odată ca niciodată… Așa încep toate poveștile. A noastră a început în urmă cu 25 de ani, când mânați de curaj și entuziasm am scris titlul „operei” noastre, Lux-Artim

Încă din capul locului am stabilit că lemnul va fi personajul principal, ceea ce nu s-a schimbat nici în zilele noastre. Ce-i drept, au tot apărut personaje secundare precum PAL-ul, MDF-ul, rășină, sticlă, oglindă ș.a., ce tot s-au schimbat de-a lungul vremii în funcție de tendințe, însă lemnul a rămas eroul nostru. Și, ca orice erou, acesta are super-puteri, mai precis se transformă când în mobilă de bucătărie sau altă încăpere a locuinței, când în mobilă pentru spații comerciale.

Bineînțeles, are și ajutoare de nădejde – utilaje și specialiști, care îl ajută să-și ducă misiunile la bun sfârșit. Dar, hai să începem cu primele file din poveste, căci tare mândri suntem când ne amintim de începuturi. 

O idee de succes născocită în anii ‵90

Activitatea noastră în industria producerii de mobilier la comandă a avut un start anevoios, ca orice altă idee în fază de testare. Însă am știut dintotdeauna că lucrurile care contează cu adevărat au nevoie de timp, de răbdare și multă muncă.

Deși ne-ar plăcea să-ți spunem o poveste cu zâne magice și baghete fermecate, în ceea ce privește Lux-Artim perseverența a fost singura armă secretă. Uneori ne-am poticnit, alteori „am dat cu capul de pragul de sus”, însă nu am lăsat greșelile să ne taie din elan și le-am privit întotdeauna ca pe niște lecții.  Am continuat să visăm că într-o zi vom deveni o resursă de încredere pe piață și am evoluat de la an la an.  Nu putem pierde din vedere câteva momente semnificative pentru povestea noastră, precum lansarea primului nostru catalog, în 1999. De asemenea, ne amintim cu plăcere de stângăcia primelor noastre campanii publicitare sau de prima siglă a companiei în 2008

Punctul culminant a fost atins în 2009, când am avut primul magazin în cadrul centrului comercial Arena Mall. Din 2010, ne-am extins și am funcționat și în alte complexe comerciale din Județul Bacău

Fotografiile de mai jos nu sunt de cea mai bună calitate, însă rămân memorabile pentru primele capitole din istoria noastră.

 

 

Lux-Artim, un partener demn de încredere

În tot acest timp, în care am ținut piept provocărilor, am avut în vedere un singur lucru, mulțumirea clienților noștri. Credem în continuare în valorile care ne-au consacrat – suport, adaptabilitate, evoluție, acuitate, libertate și promptitudine și investim cele mai bune resurse ale noastre pentru a livra servicii la cele mai înalte standarde. 

Lux-Artim a fost mereu mai mult decât un executant și n-am funcționat niciodată doar pe baza raportului cerere-ofertă. Mai presus de asta, ne-am dorit să fim sursă de inspirație și inovație pentru toți cei care ne trec pragul.  Suntem recunoscători tuturor celor care au scris câte un paragraf în povestea noastră prin intermediul proiectelor realizate.

Dacă îți surâde ideea de a contribui și tu la paginile ce urmează, contactează-ne cu încredere. Împreună dăm viață celor mai îndrăznețe idei în materie de mobilier.