Proiecte de finanțare care au consolidat brandul Lux-Artim

Într-un articol anterior îți spuneam povestea companiei noastre și ți-am prezentat câteva dintre cele mai dragi amintiri. Însă, adevăratele momente cheie au dezvoltat și consolidat brandul nostru. 

Drumul de la idee la afacere de succes este unul presărat cu etape solicitante și extrem de riscante. Dar ne-am ghidat după proverbul „cine nu riscă, nu câștigă”, căci fiecare încercare ne-a adus în punctul în care suntem astăzi. 

5 proiecte de finanțare în ultimii zece ani

După cum probabil știi deja, unul dintre cele mai importante proiecte de finanțare constă în deschiderea magazinelor. De-a lungul timpului, am avut mai multe puncte de lucru, în diferite centre comerciale din județul Bacău. Pentru producătorii de mobilă, este esențial să-și facă munca cunoscută și să transmită povestea lor unei mase mari de oameni, posibili viitori clienți.

Așa a funcționat și în cazul nostru, căci din 2011 lucrurile au început să se așeze favorabil pentru compania noastră.  Mereu ne-am dorit să avem succes, însă asta ne-a motivat mult mai mult și ne-a determinat să găsim un spațiu mult mai mare, în care să ne desfășurăm activitatea. 

Mutarea pe strada Avântului, numărul 11 a fost al doilea pas demn de memorat. Suntem de părere că în acest domeniu, de producere a mobilei, succesul trebuie menținut și îngrijit constant. Cu acest prilej, am investit în modernizarea spațiului de producție și în centrele de lucru achiziționate. În felul acesta, am răsplătit încrederea pe care am primit-o de la clienții noștri și le-am oferit proiecte care să îi încânte până la adânci bătrâneți.

Un alt proiect care ne-a făcut inima să tresară de bucurie constă în participarea la târguri naționale și, în mod special, internaționale în Turcia, Malaezia și Germania. Acest moment ne-a confirmat că suntem pe drumul cel bun.  Nu putem să nu menționăm despre primirea unei vizite din partea ambasadorului Elveției și a unei delegații chineze în cadrul fabricii Lux-Artim. Toate acestea ne-au dat un imbold că ceea ce facem este demn de prezentat la genul acesta de întâlniri, unde munca noastră poate fi văzută și apreciată de un număr foarte mare de profesioniști din domeniu. 

Ultimile două proiecte de finanțare despre care îți spun reprezintă, poate, cea mai importantă realizare a noastră.  Cum prima iubire nu se uită niciodată, așa nici noi nu putem uita prima comandă de mobilier în serie.  Acest moment ne-a motivat atât de tare, încât am început să lucrăm la o scară mai mare și să ne extindem viziune. Totodată, am continuat să ne îmbunătățim tehnicile de lucru, utilajele și să diversificăm materialele.  Mai mult decât atât, ne-am dezvoltat compania și-am lansat Chameleon Furniture. Acest brand oferă soluții inteligente și moderne de producție a mobilierului. 

Un ultim proiect de finanțare despre care ne face plăcere să-ți spunem este producția pentru export. Pas cu pas, am traversat fiecare etapă și am muncit tot mai mult ca lucrurile să se contureze plăcut. Succesul nu a venit niciodată peste noapte, iar în cazul nostru a fost nevoie de câțiva ani buni până să-i simțim gustul. 

Bineînțeles, acestea sunt doar 5 dintre cele mai importante proiecte ale noastre. Dar, mai avem câteva, despre care îți vom spune într-un articol viitor. 

Până atunci, dacă îți putem fi de ajutor și dorești să punem în practică ideile tale în materie de mobilă, nu ezita să apelezi la noi. Pe curând!