Tiberiu Itrinescu

Chameleon Interior Designer

Cu pasiunea pentru design și viziunea clară asupra armoniei și bunăstării, mă dedic complet misiunii de a transforma spațiile în medii care îmbină confortul, echilibrul și simbioza texturilor pentru a crea o atmosferă cu adevărat excepțională. Cu un portofoliu variat care acoperă atât stilul minimalist și modern, cât și stilul tradițional sau eclectic, abordez fiecare proiect cu abilități tehnice solide în domeniu construcțiilor, materialelor, iluminatului și mobilierului.
Punctele mele forte caracteristice includ pasiunea pentru a amortiza formele, a selecta texturi care comunică autenticitate și a integra obiecte decorative cu un sens profund. Cunoștințele mele esențiale în domeniu asigură crearea de spații funcționale și sigure, făcând din fiecare proiect o reușită atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.
Cu o abordare care reflectă personalitatea și stilul fiecărui client, mă asigur că designul spune o poveste unică și autentică. Scopul meu final este să optimizez eficiența și confortul în fiecare spațiu creat, aducând valoare adăugată și împlinire clienților mei.

Specializare: Design Interior, Proiectare Mobilier

Contact:
+40.753.891.502 | constantin.tiberiu85@gmail.com
instagram.com/tiberiu.constantin85

Proiecte realizate împreună

august 18, 2023
Mobilierul de dressing propus se remarcă prin designul atent lucrat și prin folosirea materialelor de cea mai înaltă...
august 10, 2023
Descoperiți amenajarea unitară a birourilor companiei Vimpex din Onești.

Descoperă cum poți deveni
partenerul nostru

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre cum poți deveni partenerul Chameleon Furniture® și beneficiile acestei colaborări.

Alți profesioniști

Arhitecți, designeri de interior, decoratori și proiectanți care au ales să lase execuția proiectelor de amenajare în grija specialiștilor noștri.

PrimeArts

Architectural design studio

Violeta Istudor

Interior designer