gold
silver
bronze
platinum
2
1

Calitate și rapiditate pentru o mobilă pe placul clienților

Să asiguri mobilierul perfect pentru clienții tăi poate fi o responsabilitate uriașă, mai ales când soluțiile trebuie să fie adaptabile fiecărei locuințe în parte. Poți scăpa de această problemă prin alegerea unui partener de producție cu experiență și, cel mai important, cu simțul responsabilității și al calității.

Iată câteva dintre angajamentele pe care le vom respecta în colaborarea noastră:

Respectarea termenelor de producție și a indicilor de calitate

100% corespondență între design și execuție

Volum de producție constant și calitativ

Îți dorești un partener de încredere pentru producerea de mobilă de calitate?

Avem o experiență de peste 25 de ani, iar pasiunea noastră pentru mobilier ne-a determinat să fim mereu la curent cu cele mai noi trenduri și echipamente din domeniu. Colaborăm cu lanțuri mari din retail din România și suntem pregătiți oricând să îți oferim produse de o calitate excepțională.

Mobilă care să arate fenomenal
dar să fie și rentabilă?

Acceptăm provocarea!

chameleonfurniture.ro-harta-mathaus

Ai libertatea de a configura bucătăria așa cum îți place

Descoperă programul de bucătării Chameleon Furniture® disponibil în magazinele MatHaus – bucătării configurabile, ușor de optimizat pentru fiecare locuință și preferință.

Am proiectat un program de bucătării configurabile, pe care clientul le poate „construi” în funcție de necesitățile sale și particularitățile spațiului. Pot fi selectate numărul de corpuri și tipul acestora, decorul pentru uși, numărul de polițe, blatul și decorul acestuia, precum și accesoriile de nelipsit dintr-o bucătărie.

În prezent, colecțiile START, DOMINO & CHARM pot fi cumpărate din magazinele MatHaus din București (Vitan), Iași și Pitești.

Bucătăriile
START

Bucătăria START este versiunea optimă pentru apartament, datorită dimensiunii sale și a opțiunilor simple de configurare. Cele 5 variante de corpuri disponibile pot fi îmbinate în funcție de preferințele clientului și personalizate după bunul plac.

Bucătăriile
DOMINO

Bucătăria DOMINO este o versiune potrivită pentru spații mici și/sau mari. Această opțiune pune la dispoziție 13 tipuri diferite de corpuri, precum și diverse accesorii, pentru a oferi clienților toate utilitățile necesare.

Bucătăriile
CHARM

Varianta Charm propune o bucătărie spațioasă și elegantă, cele 25 de corpuri disponibile fiind gândite pentru a încadra perfect echipamentele electrocasnice și accesoriile necesare pentru un plus de confort.

Beneficiile programului de bucătării

Materiale de top

În realizarea bucătăriilor, am pus calitatea pe primul loc. Acestea sunt realizate cu cele mai bune materiale, de la furnizori de încredere, pentru a asigura o durată mare de viață și utilizare.

Durată mare de viață

Prin bordurarea cu poliuretan, mobilierul capătă rezistență sporită la umiditate și aburi (garanție 10 ani). De asemenea, glisierele utilizate sunt testate să reziste până la 80.000 de deschideri.

Calitate certificată

Bucătăriile create de Chameleon Furniture® sunt create în conformitate cu normele de siguranță și calitate din industrie, ceea ce le oferă clienților mai multă siguranță în achiziție.

Garanție extinsă

Oferim garanție atât pentru mobilier, cât și pentru accesoriile acestuia. Pentru bucătăriile din programul MatHaus, garanția generală este de 2 ani pentru START, 3 ani pentru DOMINO și 10 ani pentru CHARM.

Mobilă produsă în România

Chameleon Furniture este un brand Lux-Artim Onești, unul dintre producătorii de mobilă cu peste 25 de ani de experiență în domeniu și proiecte de colaborare în întreaga țară.

Mobilă împachetată pe corpuri

Pentru a ușura procesul de montare a mobilei pentru clienți, mobila este ambalată pe corpuri și nu pe ansambluri.

Demonstrații video pas cu pas

Punem la dispoziție pentru cumpărători demonstrații video pas cu pas pentru montarea corpurilor achiziționate.

Accesorii de bază disponibile

Pe lângă corpuri, blat sau polițe, putem include în designul bucătăriei și accesorii precum suportul pentru vase, coșurile de gunoi, LED-uri sau sticlă printată.

Putem transpune orice imagine pe fronturile mobilierului din bucătărie, prin intermediul serviciului de print

Punem la dispoziție clienților noștri o bază de date cu imagini care vor fura privirea, precum și posibilitatea de a printa propria fotografie.

1000+ IMAGINI DISPONIBILE ÎN CATALOG
Răsărit pe malul mării, jocuri de lumini, peisaje naturale sau urbane – în catalogul nostru de printuri poți găsi o gamă variată de imagini.

POSIBILITATEA DE A PRINTA PROPRIA IMAGINE
Putem printa orice imagine pe care clientul o dorește atâta timp cât aceasta este disponibilă la o dimensiune potrivită.

POZIȚIONAREA
Oferim posibilitatea de printare a tuturor fronturilor bucătăriei sau doar unele dintre acestea. Practic, posibilitățile de a face mobilierul să arate excepțional sunt nelimitate.

MEREU FRESH
Unul dintre avantajele mobilei printate este că se pot înlocui doar fronturile și aceasta va căpăta un aspect cu totul nou și inedit.

În prezent, colecțiile START, DOMINO și CHARM pot fi cumpărate din magazinele MatHaus din București (Vitan), Iași și Pitești.

Mobilă adaptată fiecărui client în parte

Cu peste 3700 de variațiuni disponibile pentru bucătăriile configurabile, este imposibil ca viitorii clienți să nu descopere varianta perfectă pentru spațiul de care dispun și preferințele acestora.

271

configurații posibile START

764

configurații posibile DOMINO

2702

configurații posibile CHARM

Materiale și accesorii utilizate

De ce să lucrezi cu noi?

Capacitate mare de producție

Ca distribuitor la nivel regional sau național, trebuie să alegi parteneri care să poată îndeplini cerințele mediuliu competitiv în care activezi. De aceea, la Chameleon Furniture®, una dintre principalele noastre valori este punctualitatea.

Echipamentele performante și personalul pregătit ne oferă siguranța că orice proiect va fi finalizat cu succes. În plus, avem capacitatea de a asigura producția în serie, ca tu să fii sigur că vei avea întotdeauna mobilier pe stoc, în fiecare magazin.

Experiență profesională

În calitate de colaborator Chameleon Furniture®, poți primi, la cerere, consultanță specializată pentru proiectarea mobilierului pe care îți dorești să îl oferi clienților tăi. Echipa noastră îți va oferi informații despre materialele pe care le poți utiliza, precum și îndrumare cu privire la tendințele existente în piață.

În acest mod, te vei asigura că produsul final de mobilier va arăta așa cum îți propui și că va fi pe placul a cât mai mulți clienți.

Raport calitate-preț excelent

Pentru că ne dorim să avem o colaborare mutual benefică, îți oferim cele mai bune soluții pentru producția de mobilier în serie. Suntem preocupați de optimizarea costurilor, însă asta nu înseamnă că vom „tăia” din calitatea produselor.

În plus, suntem deschiși către ideile creative de mobilier. Putem realiza piese de mobilier gravate, printate 3D sau chiar sculptate, pentru modele ce vor fura privirea și inima clienților atunci când vor păși în magazinul tău.

Timp de răspuns și livrare predictibil

Unul dintre cele mai importante aspecte în domeniul retailului este viteza. Datorită experienței noastre, îți vom oferi timp de răspuns și de livrare predictibil, prin intermediul căruia să poți planifica ulterior toți pașii necesari pentru lansarea în magazine a noului lot.

Mai mult, acesta este modul nostru de a ne asigura că toți cei implicați în procesul de producere a mobilierului vor avea o idee clară asupra acestuia.