Redăm viața ansamblurilor rezidențiale

La Chameleon Furniture® fabricăm mobilă personalizată pentru ansambluri rezidențiale, care să complimenteze spațiile pe care le va „îmbrăca”. Avem o experiență de peste 25 de ani, iar pasiunea noastră pentru mobilier ne-a determinat să fim mereu la curent cu cele mai noi trenduri și echipamente din domeniu. Iată câteva dintre avantajele pe care ți le oferim:

varietate

Varietatea modelelor

Oferim soluții de amenajare adaptate pentru spații mari sau mici. În acest fel, ne asigurăm că fiecare încăpere este optimizată la maximum, oferind viitorilor locatari confortul dorit și sentimentul de „acasă”.

calitate

Calitatea producției și a livrării

Utilizăm materiale și accesorii de cea mai bună calitate, ceea ce asigură o durată mare de viață și utilizare pentru mobilier. Acest lucru va crește considerabil valoarea proiectelor rezidențiale pe care le dezvolți.

capacitate-productie

Capacitate mare de producție

Centrele de lucru de care dispunem ne ajută să optimizăm procesele de producție și ne asigură capacitatea de a realiza mobilier în serie sau comenzi de dimensiuni semnificative, cum ar fi proiectele pentru un complex rezidențial.

Îți dorești un partener de încredere, capabil să doteze un ansamblu rezidențial cu mobilă de foarte bună calitate?

La Chameleon Furniture®, îți oferim garanția că putem livra mobilier personalizat pe cerințele tale de calitate, dimensiuni și preț.

Mobilă care să arate fenomenal
dar să fie și rentabilă?

Descoperă câteva dintre cele mai recente proiecte realizate în colaborare cu arhitecții și designerii parteneri pentru spații rezidențiale.

  • Toate (100)
  • Bucătărie (32)
  • Living (19)
  • Dormitor (34)
  • Baie (11)
  • Birou (4)
  • Hol (10)
Dormitor cu dressing printat în Onești
Gabriel Năfureanu
410
aprilie 5, 2022
Gabriel Năfureanu
410
aprilie 5, 2022
Amenajarea unui dormitor trebuie să țină cont de preferințele personale, întrucât acesta este locul destinat relax...
Hol cu oglinzi în Onești
Laurențiu Grădinaru
556
aprilie 1, 2022
Laurențiu Grădinaru
556
aprilie 1, 2022
Amenajarea unei locuințe implică multă atenție la detalii, mai ales dacă dorim obținerea unui design uniform, cu e...
Dormitor pentru copii cu dulap printat în Onești
Laurențiu Grădinaru
448
martie 27, 2022
Laurențiu Grădinaru
448
martie 27, 2022
În cazul unui domitor mic, pentru copii, ne axăm pe cele două piese esențiale: patul, care trebuie să fie confortab...
Dormitor pentru copii cu dulap din PAL imprimat
Laurențiu Grădinaru
480
martie 25, 2022
Laurențiu Grădinaru
480
martie 25, 2022
Domitorul copiilor trebuie să fie acel loc special din casă care cuprinde tot universal lor. Fie că este vorba despre...
Bucătărie gri cu riflaje în Onești
Laurențiu Grădinaru
877
martie 21, 2022
Laurențiu Grădinaru
877
martie 21, 2022
Amenajarea unei bucătării trebuie să țină cont în primul rând de spațiul de care dispunem. În funcție de dimen...
Dormitor cu pat și tăblie tapițate în Onești
Laurențiu Grădinaru
468
martie 17, 2022
Laurențiu Grădinaru
468
martie 17, 2022
Un dormitor trebuie să fie, acea cameră din casă, în care să te simți relaxat și linișit, refugiul fiecăruia di...
Vezi mai mult

Materiale și accesorii utilizate

livrare

Montaj și transport

Asigurăm transportul și montajul mobilei în cadrul ansamblului, cu mijloace de transport proprii.

garantie

Termene de garanție

Producem mobilier de o înaltă calitate, cu o durată îndelungată de viață. Îți oferim garanție de 10 ani pentru bordurarea cu poliuretan și cantul laser.

De ce să lucrezi cu noi?

Idei de amenajare

Să mobilezi zeci de apartamente necesită nu doar timp sau bugete considerabile, ci și inspirație pentru a alege modelul sau configurația optimă pentru fiecare cameră. Dacă alegi să colaborezi cu noi, te vom sprijini în alegerile privind amenajarea, pentru ca toți clienții tăi să fie cuceriți instant de frumusețea viitorului lor apartament.

În plus, le poți oferi clienților posibilitatea de a-și personaliza mobilierul, oferindu-le acces la baza noastră de arhitecți și specialiști în design interior.

Gamă variată de materiale disponibile

În calitate de colaborator Chameleon Furniture®, poți primi, la cerere, consultanță specializată pentru proiectarea mobilierului pe care îți dorești să îl oferi clienților tăi. Echipa noastră vă poate oferi informații despre materialele pe care le puteți folosi, precum și îndrumare cu privire la tendințele existente în piață.

În acest mod, te vei asigura că produsul final de mobilier va arăta așa cum îți propui și că va fi pe placul a cât mai mulți clienți.

Soluții complete la prețuri competitive

Dacă îți dorești să oferi clienților tăi apartamente gata mobilate, Chameleon Furniture® poate fi partenerul tău de încredere. Pe lângă producerea de mobilă adaptată dimensiunilor și particularităților apartamentelor pe care le construiești, îți punem la dispoziție și electrocasnicele de care viitorii locatari vor avea nevoie.

Astfel, îți oferim soluții complete la un preț accesibil atât pentru tine ca dezvoltator, cât și pentru viitorii tăi clienți.

Capacitate mare de producție

Dacă îți dorești să vinzi apartamentele mobilate, vei avea nevoie de un partener stabil, care să îți asigure stocurile necesare și calitatea dorită. Dacă alegi să colaborezi cu noi, îți oferim garanția livrării la timp, indiferent de cantitatea dorită.

Echipamentele de ultimă generație pe care le utilizăm și personalul calificat ne oferă siguranța unui proces de lucru clar, performant și previzibil. În plus, avem acces la cei mai buni furnizori de materiale, pentru mobilier ce depășește așteptările.

Putem fi partenerii tăi de încredere din domeniul mobilierului

Experiența în domeniu și calitatea produselor realizate ne recomandă.