Hol din MDF acrilic cu riflaje în Slănic Moldova

chameleonfurniture.ro-hol-din-mdf-cu-riflaje-in-slanic-6

Experimentează combinația perfectă între stil și funcționalitate cu acest proiect de mobilier pentru hol în formă de L, confecționat din MDF acrilic. Combinația excepțională de culori “Soft Relax Green” și “Mink”, completată de un finisaj mat, adaugă o notă de rafinament spațiului de intrare în casă.

💪 Construcție durabilă cu adeziv poliuretanic
Fiecare piesă de mobilier este meticulos căntuită folosind adeziv poliuretanic, asigurând rezistență și longevitate. Datorită tehnologiei noastre ultra-moderne, procesul de aplicare a cantului garantează un aspect neted și polisat, în timp ce folosirea picioarelor satinate TEK, discret ascunse cu o plintă din MDF, îmbunătățește atât stabilitatea, cât și estetica.

🌟 Atingere premium cu accente din aluminiu mat negru
Aspectul holului este ridicat prin includerea mânerelor și cuierelor din aluminiu mat negru. Aceste accente premium nu numai că oferă un finisaj elegant, ci și servesc ca elemente funcționale. Utilizarea balamalelor BLUM Blumotion asigură un mecanism de închidere silențioasă, adăugând o notă de lux fiecărei interacțiuni.

👞 Băncuța de încălțat
Băncuța ocupă un loc central cu suprafața sa tapitată și spațiul ascuns pentru depozitarea pantofilor. Această piesă multifuncțională nu numai că oferă o zonă confortabilă de ședere, ci și asigură o intrare ordonată și organizată.

🚪 Soluții de depozitare
Dulapul meticulos proiectat deschide posibilități ample de depozitare. Cu trei sertare dotate cu glisiere ascunse BLUM Tandem pentru funcționalitatea de soft-close, împreună cu rafturi interne și o bare pentru umerașe, această piesă oferă atât stil, cât și funcționalitate. Organizați-vă cu ușurință elementele esențiale, menținând holul curat și ordonat.

Îmbinarea perfectă între estetică și utilitate este garantată cu acest mobilier de hol în formă de L proiectat cu grijă.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.