Bucătărie din MDF gri cu accente de stejar natural în Piatra Neamț

În inima călduroasă a casei, bucătăria înflorește ca o grădină magică a gastronomiei moderne. Dulcea aromă a lemnului fin se îmbină cu ecoul delicat al electrocasnicelor de ultimă generație, creând o sinfonie perfectă a tradiției și inovației. Fiecare sertar devine o casă a poveștilor culinare, fiecare raft o vitrină de povești spuse la masă. Prin ferestrele generoase, lumina soarelui se strecoară îmbrățișând fiecare spațiu, revelând o atmosferă prietenoasă și plină de viață, unde aromele încântătoare împletesc o poveste mereu nouă.

Read More

Bucătărie cu influențe clasice din MDF frezat vopsit în Onești

„Și știu că am să plec pe altă planetă/Într-un alt spațiu mă duc, mi-am făcut rachetă.” Așa spun versurile unui cântec cunoscut de la noi și trebuie să recunoaștem că așa simțim și noi când ne uităm la această bucătărie ce pare că a cuprins întreaga galaxie în ea. Și asta doar datorită blatului lustruit din granit ce învăluie ca un praf de stele tot spațiul: de la contrablat, la blatul de lucru și până la insulă.

Read More

Vestiare printate pentru sală fitness în Onești

Care este strategia ta de a-ți motiva clienții să vină cât mai des la sala de fitness? În colaborarea cu această, sală noi am decis să propunem mobila printată cu imagini ai unor sportivi determinați. Ce a ieșit este o mobilă personalizată de vestiar, în care clienții pot să-și depoziteze așază hainele de schimb în timpul antrenamentului.

Read More