Bucătărie din MDF gri cu accente de stejar natural în Piatra Neamț

chameleonfurniture.ro-bucatarie-din-mdf-gri-cu-accente-de-stejar-natural-in-piatra-neamt03

În inima călduroasă a casei, bucătăria înflorește ca o grădină magică a gastronomiei moderne. Dulcea aromă a lemnului fin se îmbină cu ecoul delicat al electrocasnicelor de ultimă generație, creând o simfonie perfectă a tradiției și inovației. Fiecare sertar devine o casă a poveștilor culinare, fiecare raft o vitrină de povești spuse la masă. Prin ferestrele generoase, lumina soarelui se strecoară îmbrățișând fiecare spațiu, revelând o atmosferă prietenoasă și plină de viață, unde aromele încântătoare împletesc o poveste mereu nouă.

Această bucătărie este un spațiu modern și elegant, cu un design sofisticat. Mobilierul are fronturi din MDF acrilic într-o nuanță gri antracit mat, finisate cu o atenție deosebită la detalii, cu canturi perfect căntuite cu laser. Această atenție la detalii adaugă un aspect curat și neted întregii bucătării. Fronturile din PAL au o nuanță de stejar auriu, oferind un contrast subtil și o notă naturală în acest mediu urban.

Un aspect distinctiv al bucătăriei este faptul că ușile nu au mânere vizibile; ele se deschid cu ajutorul sistemului push-to-open, fără efort. Acest lucru a fost realizat cu balamalele Blum fără arc, care oferă o funcționare lină și silențioasă.

Corpurile de bază includ sertare cu glisiere ascunse Blum Tandem, asigurând un spațiu eficient și ușor de organizat. Corpul de colț cu două uși conectate oferă acces facil la un spațiu care altfel ar fi fost greu de folosit. De asemenea, se găsește și o mașină de spălat vase, coșul jolly și alte corpuri pentru depozitare.

Blatul, într-o nuanță de stejar auriu, adaugă căldură și frumusețe în această bucătărie.

Centrala, deși nu este mascată, a fost integrată în design, iar țevile de sub ea sunt acoperite de un corp așezat pe blat, asigurând un aspect ordonat și bine gândit.

Corpurile suspendate au uși din MDF gri antracit, cu o rama neagră și geam de sticlă securizată. Aceste uși se deschid cu ajutorul sistemului de ridicare uși BLUM AVENTOS, oferind un aspect modern și acces facil la conținutul interior.

Pe peretele opus, corpuri turn înconjoară frigiderul, oferind spațiu suplimentar de depozitare și funcționalitate extinsă. Cuptorul amplasat la semi-înălțime aduce un plus de comoditate în timpul gătitului, iar aparatul de cafea aflat pe un raft extractabil asigură un acces facil și confortabil în timpul preparării cafelei.

În mijlocul bucătăriei se află o masă specială, realizată din PAL dublat, pe care a fost sculptat cuvântul “cafea” folosind tehnologia CNC. Fiecare literă este acoperită cu boabe de cafea reale și protejată de o placă de sticlă securizată, aducând un element inovator și personalizat în acest mediu modern și funcțional.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Gabriel Năfureanu.

Bucătărie și living din MDF vopsit
Gabriel Năfureanu
decembrie 2, 2020
Gabriel Năfureanu
decembrie 2, 2020
Gabriel Năfureanu
octombrie 1, 2023