Tu vii cu ideea,
noi o adaptăm spațiului tău

Credem că mobilierul spune o poveste despre casa în care este amplasat, motiv pentru care la Chameleon Furniture® avem grijă ca acesta să fie creat după preferințele clientului și particularitățile spațiului de care dispune.

Avem o experiență de peste 25 de ani, iar pasiunea noastră pentru mobilier ne-a determinat să fim mereu la curent cu cele mai noi trenduri și echipamente din domeniu. Iată câteva dintre avantajele pe care ți le oferim:

personalizare

Proiectare personalizată

Echipa noastră te va ajuta să transformi în realitate orice idee de mobilier. De asemenea, dacă ești interesat de o colaborare cu un arhitect sau designer de interior, îți putem recomanda unul dintre specialiștii cu care colaborăm.

calitate-2

Calitatea producției și a livrării

Utilizăm doar materiale de cea mai bună calitate și îți oferim servicii integrate de transport și montare a mobilei. Astfel, ne asigurăm că mobilierul ajunge intact la tine și va avea o durată de viață îndelungată.

premium

Materiale și accesorii premium

Pe lângă materialele utilizate, te putem ajuta și cu accesorii complementare. De la integrări inteligente, la electrocasnice, corpuri de iluminat sau canapele, poți alege dintr-o gamă variată de produse de calitate superioară.

livrare-2

Montaj și transport

Asigurăm transportul mobilierului la domiciliul clientului cu mijloace de transport proprii, precum și montajul acestuia.

garantie-2

Termene de garanție

Producem mobilier de înaltă calitate, cu o durată îndelungată de viață. Îți oferim garanție de 10 ani pentru bordurarea cu poliuretan și cantul laser.

Ce presupune colaborarea pentru
mobilă personalizată la Chameleon Furniture®

Ne dorim să îți oferim o experiență plăcută, motiv pentru care îți prezentăm pe scurt toți pașii pe care îi vom parcurge pe parcursul procesului de creare a mobilierului perfect pentru tine și locuința ta.

chameleonfurniture.ro-mobila-personalizata-pasi-01

Stabilim detaliile colaborării

Dacă îți dorești să colaborăm, primul pas pe care trebuie să îl faci este să ne contactezi. Vom discuta despre dorințele tale și vom pune la punct principalele detalii.

chameleonfurniture.ro-mobila-personalizata-pasi-02

Măsurăm spațiul disponibil

Pentru că producem mobilă personalizată, vom veni să măsurăm spațiul de care dispui. Astfel, aceasta se va încadra perfect și va fi optimizată pentru nevoile tale.

chameleonfurniture.ro-mobila-personalizata-pasi-03

Îți oferim consultanță asistată

Te ajutăm să alegi cele mai bune materiale pentru spațiul de care dispui și stilul ales și luăm în considerare toate detaliile pe care vrei să le incluzi în design.

chameleonfurniture.ro-mobila-personalizata-pasi-04

Proiectăm digital mobilierul

Următorul pas stă în proiectarea computerizată a mobilierului: vei putea să vizualizezi fiecare detaliu al proiectului și să ajustezi detaliile care te interesează în funcție de preferințe.

chameleonfurniture.ro-mobila-personalizata-pasi-05

Asigurăm transportul și montajul

Odată realizat, mobilierul îți va fi adus acasă și montat de către echipa noastră. În acest fel, ne asigurăm că fiecare detaliu este pus la punct fără ca tu să te îngrijorezi.

chameleonfurniture.ro-mobila-personalizata-pasi-06

Alegem împreună produse complementare

Dacă dorești, te putem ajuta să alegi produse complete amenajării. Colaborăm cu producători de top pentru electrocasnice, canapele, tapet, corpuri de iluminat și nu numai.

Putem transpune orice imagine pe fronturile mobilierului dorit, prin intermediul serviciului de print

Îți punem la dispoziție o bază de date cu imagini care vor fura privirea, precum și posibilitatea de a printa propria fotografie.

1000+ IMAGINI DISPONIBILE ÎN CATALOG
Răsărit pe malul mării, jocuri de lumini, peisaje naturale sau urbane – în catalogul nostru de printuri poți găsi o gamă variată de imagini.

POSIBILITATEA DE A PRINTA PROPRIA IMAGINE
Putem printa orice imagine pe care clientul o dorește atâta timp cât aceasta este disponibilă la o dimensiune potrivită.

POZIȚIONAREA
Oferim posibilitatea de printare a tuturor fronturilor bucătăriei sau doar unele dintre acestea. Practic, posibilitățile de a face mobilierul să arate excepțional sunt nelimitate.

MEREU FRESH
Unul dintre avantajele mobilei printate este că se pot înlocui doar fronturile și aceasta va căpăta un aspect cu totul nou și inedit.

Materiale și accesorii utilizate

Ultimele proiecte realizate
cu arhitecții și designerii colaboratori

  • Toate (6)
  • Bucătărie P (6)
  • Living P (6)
  • Dormitor P (6)
  • Baie P (5)
  • Hol P (6)
Bucătărie din MDF lucios cappucino la Aroma Rise Onești
Chameleon Furniture
205
septembrie 23, 2023
Chameleon Furniture
205
septembrie 23, 2023
Hol din MDF acrilic cu riflaje în Slănic Moldova
Mirela Năfureanu
186
septembrie 19, 2023
Mirela Năfureanu
186
septembrie 19, 2023
Experimentează combinația perfectă între stil și funcționalitate cu acest proiect de mobilier pentru hol în form...
Bucătărie modernă în L din MDF acrilic în Slănic Moldova
Mirela Năfureanu
189
septembrie 14, 2023
Mirela Năfureanu
189
septembrie 14, 2023
Intră în lumea sofisticată contemporană cu acest proiect de mobilier de bucătărie în formă de L, open-space.
Chameleon Furniture
1918
septembrie 11, 2023
Inspiră-te pentru noua ta bucătărie cu proiectul nostru uimitor de mobilier în formă de L, realizat cu uși din MDF...
Bucătărie din MDF Egger Perfect Sense în Onești
Gabriel Năfureanu
1930
septembrie 8, 2023
Gabriel Năfureanu
1930
septembrie 8, 2023
Îmbarcă-te într-o călătorie a luxului culinar cu acest proiect de mobilier de bucătărie în formă de L, unde fie...
Bucătărie din MDF alb lucios cu accente naturale în Onești
Gabriel Năfureanu
1934
septembrie 3, 2023
Gabriel Năfureanu
1934
septembrie 3, 2023
Această bucătărie uimitoare îmbină cu eleganță sofisticarea MDF-ului acrilic alb lucios, căldura PAL-ului de "st...

De ce să realizezi mobila la noi?

Soluții adaptate stilului tău

Suntem alături de tine pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni de mobilare a locuinței tale. Colaborăm cu arhitecți și designeri de interior pentru a te ajuta să iei decizii inspirate, fie că e vorba de poziționarea surselor de energie (prize, întrerupătoare) sau propuneri de amenajare pentru întreaga locuință.

Ne dorim să îți oferim soluții complete, așa că vei găsi la noi și electrocasnicele necesare, tapetul sau orice alte accesorii îți dorești.

Experiență profesională

În calitate de client Chameleon Furniture®, poți primi, la cerere, consultanță specializată pentru proiectarea mobilierului pe care îți dorești să îl comanzi. Echipa noastră îți va oferi informații despre materialele pe care le poți folosi, precum și îndrumare cu privire la tendințele existente în piață.

În acest mod, te vei asigura că produsul final de mobilier va arăta așa cum îți propui și că va transforma orice spațiu în „acasă”.

Mobilier în ton cu tendințele

Pentru că alegi realizarea mobilierului la comandă, ai posibilitatea să îl configurezi exact cum îți place! Echipa Chameleon Furniture® este mereu atentă la noutățile din domeniu, așa că putem integra sisteme de sonorizare sau iluminare LED în mobilier, precum și soluții inteligente, automatizate.

Astfel, ne asigurăm că mobilierul tău îți va oferi o experiență cu totul aparte de fiecare dată și că va atrage admirația tuturor musafirilor.

Timp de răspuns și livrare predictibil

Odată ce îți setezi un obiectiv, nerăbdarea ca acesta să se transforme în realitate crește de la o zi la alta. De aceea, îți vom oferi timp de răspuns și de livrare predictibil, pentru a ști sigur când te vei putea bucura de noul tău mobilier.

Acesta este modul nostru de a-ți arăta că dorința ta este pe primul loc și că, la Chameleon Furniture®, facem tot ce ne stă în putere să fii mulțumit.

Îți dorești o mobilă care să îți reflecte personalitatea?

La Chameleon Furniture®, îți oferim garanția că putem livra mobilier personalizat pentru cerințele tale, la o calitate înaltă.

Soluții simple de mobilier disponibile în magazinele partenerilor noștri

Dacă îți dorești mobilier gata-făcut, însă suficient de adaptabil pentru a se „camufla” la designul locuinței tale, soluțiile dezvoltate împreună cu partenerii noștri din domeniul retailului te vor încânta cu siguranță. În prezent, colaborăm cu lanțuri mari de distribuție din țară, cum ar fi MatHaus și Leroy Merlin.

Îți punem la dispoziție atât piese de mobilier clasice, cât și sisteme configurabile, pe care le poți personaliza în magazin.

chameleonfurniture.ro-harta-mathaus

Ai libertatea de a configura bucătăria așa cum îți place

Descoperă programul de bucătării Chameleon Furniture® disponibil în magazinele MatHaus – bucătării configurabile, ușor de optimizat pentru fiecare locuință și preferință.

Am proiectat un program de bucătării configurabile, pe care clientul le poate „construi” în funcție de necesitățile sale și particularitățile spațiului. Pot fi selectate numărul de corpuri și tipul acestora, decorul pentru uși, numărul de polițe, blatul și decorul acestuia, precum și accesoriile de nelipsit dintr-o bucătărie.

În prezent, colecțiile START, DOMINO & CHARM pot fi cumpărate din magazinele MatHaus din București (Vitan), Iași și Pitești.

Bucătăriile
START

Bucătăria START este versiunea optimă pentru apartament, datorită dimensiunii sale și a opțiunilor simple de configurare. Cele 5 variante de corpuri disponibile pot fi îmbinate în funcție de preferințele clientului și personalizate după bunul plac.

Bucătăriile
DOMINO

Bucătăria DOMINO este o versiune potrivită pentru spații mici și/sau mari. Această opțiune pune la dispoziție 13 tipuri diferite de corpuri, precum și diverse accesorii, pentru a oferi clienților toate utilitățile necesare.

Bucătăriile
CHARM

Varianta Charm propune o bucătărie spațioasă și elegantă, cele 25 de corpuri disponibile fiind gândite pentru a încadra perfect echipamentele electrocasnice și accesoriile necesare pentru un plus de confort.

Mobilă adaptată fiecărui client în parte

Cu peste 3700 de variațiuni disponibile pentru bucătăriile configurabile, este imposibil ca viitorii clienți să nu descopere varianta perfectă pentru spațiul de care dispun și preferințele acestora.

271

configurații posibile START

764

configurații posibile DOMINO

2702

configurații posibile CHARM

Mobilier optimizat pentru nevoile tale și ale familiei

Crearea mobilierului care să se potrivească perfect stilului tău este misiunea noastră. Prin intermediul mobilierului disponibil în magazinele distribuitorilor noștri, ne asigurăm că ai la îndemână o soluție de mobilier optimă, rapidă și ușor de configurat pentru locuința ta.