Bucătărie din MDF Egger Perfect Sense în Onești

chameleonfurniture.ro-bucatarie-din-mdf-egger-perfect-sense-in-onesti-2

Îmbarcă-te într-o călătorie a luxului culinar cu acest proiect de mobilier de bucătărie în formă de L, unde fiecare detaliu este meticulos lucrat pentru a redefini spațiul de gătit. Ușile, realizate din MDF Perfect Sense de la EGGER în culoarea fermecătoare “gri praf” și cu o finisare mată catifelată, promit o notă de sofisticare.

Descoperă uniunea impecabilă a formei și funcției, în timp ce blaturile postforming Premium White de la EGGER se unesc în mod invizibil în această bucătărie în formă de L. Eleganța subtilă se extinde și la faianța cu textură de marmură, adăugând o notă de lux spațiului culinar.

🚪🔇 Manevrează cu stil: eleganță din aluminiu și precizie silentioasă!
Fiecare atingere este o bucurie – mânerele, realizate din aluminiu, se laudă cu un design chic, jumătate plin, care adaugă o notă contemporană ansamblului. Toate balamalele, în principal BLUM cu amortizare, garantează o operare lină și silențioasă, cu excepția ușii duble pe colț, care se mândrește o balama specială.

🗄️🌟 Dulapurile de bază: unde organizarea întâlnește soluții de depozitare chic!
Explorează funcționalitatea dulapurilor de bază, o combinație armonioasă de organizare și stil – 2 dulapuri cu 3 sertare BLUM TANDEM pentru acces silețios, 2 dulapuri coș jolly pentru depozitarea sticlelor, masca de chiuvetă și dulapuri suplimentare de depozitare – esențialele tale de bucătărie găsesc o casă elegantă.

↔️↕️ Dulapuri suspendate: armonie orizontală și inovație verticală!
Dulapurile noastre suspendate redefinesc depozitarea cu eleganță orizontală, integrând cu ușurință hota pentru un aspect lipsit de dezordine. Un strop de inovație se remarcă într-un dulap care se deschide vertical cu sistemul BLUM AVENTOS, adăugând o dimensiune dinamică designului bucătăriei tale.

🔝🎉 Strălucirea corpului turn: incastrarea cuptorului și sertare
Combinând practicul cu stilul, încorporează cuptorul la o înălțime ergonomică, oferind două sertare pentru acces ușor și spațiu suplimentar de depozitare deasupra. Un vârf al comodității culinare într-o singură structură elegantă.

În concluzie, această bucătărie în formă de L este o simfonie a designului, funcționalității și inovației. Ridică-ți spațiul culinar la noi înălțimi, unde fiecare detaliu este o mărturie a angajamentului nostru de a crea bucătării care sunt atât vizual uimitoare, cât și extrem de practice. ✨🍴

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Gabriel Năfureanu.

Gabriel Năfureanu
aprilie 10, 2023
Apartament cu accente turcoaz în Onești
Gabriel Năfureanu
septembrie 1, 2021
Gabriel Năfureanu
septembrie 1, 2021