Bucătărie contemporană din MDF vopsit în Onești

bucatarie-contemporana-din-mdf-in-onesti-8

O bucătărie contemporană reprezintă o declarație de stil și oglindește întocmai personalitatea celui care o folosește. De la combinația de culori, la formă și compartimentare, toate aceste aspecte formează un melanj, cu unicul scop de a reda caracterul și stilul personal.

Această bucătărie în formă de L cu finisaje netede și elegante este un produs al unui concept modern de design interior și creează un spațiu calm, deschis. Deși, la o primă vedere ar putea părea simplă, elementul de impact al acestei bucătării cu fronturi din MDF vopsit alb melaminat pe două fețe este ilustrat de contrablatul negru cu aspect de marmură.

Combinația modernă de culori creează o estetică inovatoare, iar culoarea maro a blatului Stejar hicori natur de la EGGER și a corpurilor suspendate ce fac trecerea de la partea inferioară la cea superioară, redă esența lemnului și oferă o senzație cozy spațiului amenajat prin aspectul său natural.

Îmbinarea perfectă între stil și funcționalite este observată atât în contrastul creat prin negrul contrablatului și a electrocasnicelor încorporate, cât și în faptul că această bucătărie economisește spațiul disponibil, datorită formei în L. În acest mod este îmbrățișat spațiul existent, iar efectul este unul intim și confortabil.

Corpurile suspendate cu înălțimea până în tavan creează continuitate și o configurație uniformă, ducându-ne cu gândul la infinitate. Totodată, putem observa design-ul curat și aerisit, datorat lipsei mânerelor, design ce constituie o tranziție lină și fără efort de la o suprafață la alta (efect creat și prin iluminarea cu benzi LED), obținându-se astfel un flux vizual liniștitor, calm.

Glisierele ANTARO și balamalele cu amortizare de la BLUM fac din deschiderea sertarelor și a corpurilor o plăcere nevinovată. Exact ca un copil care se minunează de fiecare dată de jucăria sa preferată.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Gabriel Năfureanu.

Apartament cu mobilă printată în Onești
Gabriel Năfureanu
martie 23, 2023
Gabriel Năfureanu
martie 23, 2023
Bucătărie și living din MDF vopsit
Gabriel Năfureanu
decembrie 2, 2020
Gabriel Năfureanu
decembrie 2, 2020