Bucătărie ServoDrive cu blat din compozit în București

chameleonfurniture.ro-bucatarie-servo-drive-cu-blat-din-compozit-in-bucuresti-29

Descoperă o bucătărie care transcende obișnuitul – un spațiu în care designul întâlnește inovația. Bucătăria în formă de L, deschisă și spațioasă, redefinește inima casei și transformă fiecare moment culinar într-o experiență elegantă și eficientă.

Avem exemplul perfect pentru redefinirea experienței de utilizare a unei bucătării prin tehnologia SERVO-DRIVE de la BLUM. Fronturile sunt acționate electric de motoare mici, integrate în mobilă, care deschid și închid în mod silențios și automat ușile și sertarele.

Lucrate cu precizie, fronturile se mândresc cu un finisaj impresionant din MDF vopsit alb și PAL Egger Negru Fin, iar carcasele sunt din PAL alb bordurat cu adeziv poliuretanic, asigurând durabilitate împotriva umidității.

Blatul de lucru, contrablatul, panoul terminal și chiuveta sunt toate realizate din compozit, îmbinarea lor fiind invizibilă. Această integrare nu numai că îmbunătățește estetica, dar și simplifică întreținerea, creând un spațiu de bucătărie care este la fel de ușor de curățat precum este de admirat.

Spune adio mânerelor tradiționale! Cu tehnologia BLUM SERVO-DRIVE, fiecare ușă se deschide fără efort, adăugând o notă de modernitate bucătăriei tale. Balamalele BLUM BLUMOTION asigură închiderea lină și silențioasă, în timp ce sertarele cu laterale metalice BLUM LEGRABOX oferă un design minimalist, păstrând o sarcină ridicată.

De la mască pentru chiuvetă la organizatoare inteligente pentru sertare, designul nostru priorizează funcționalitatea. Două corpuri cu sertare și separatoare mențin tacâmurile și vasele organizate, în timp ce soluția de depozitare Kessenbohmer Lemans II maximizează spațiul din dulapurile de colț, asigurându-se că fiecare centimetru este utilizat eficient.

Corpurile suspendate construite cu BLUM AVENTOS pentru deschidere verticală creează un spațiu generos de depozitare, integrând cu ușurință și hota. Deschiderea fronturilor se face printr-o atingere ușoară oriunde pe suprafața acestora, iar inchiderea se realizează apăsând butonul de pe laterală. Sub acestea, o bandă LED adaugă o notă de modernitate, făcând din bucătărie un sanctuar culinar bine luminat.

Îmbinând atât forma cât și funcția, dulapul turn negru adăpostește atât cuptorul cât și cuptorul cu microunde, adăugând un contrast îndrăzneț esteticii albe imaculate.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Gabriel Năfureanu.