Bucătărie open-space din MDF înfoliat în București

chameleonfurniture.ro-bucatarie-open-space-din-MDF-infoliat-in-Bucuresti-16

Ne scufundăm în designul și meșteșugul acestui proiect de mobilier de bucătărie în formă de L, open-space. De la alegerea materialelor la soluțiile ingenioase de depozitare, fiecare aspect a fost meticulos luat în considerare nu doar pentru a îmbunătăți funcționalitatea, ci și pentru a ridica atractivitatea estetică a bucătăriei.

🚪 Uși din MDF
Fronturile mobilierului sunt realizate din MDF înfoliat, având o textură luxoasă de Hacienda Alb, adăugând o notă de rafinament atmosferei bucătăriei. Carcasele sunt construite din PAL Stejar Auriu Craft, asigurând durabilitate și o integrare între stil și substanță. Utilizarea adezivului poliuretanic pentru aplicarea chantei garantează rezistența la umiditate, promițând un finisaj de lungă durată.

Blatul de lucru postformat prezintă aceeași textură “Stejar Auriu Craft”, creând o continuitate vizuală armonioasă. Îmbinarea invizibilă care leagă cele două piese îmbunătățește nu doar estetica, ci și funcționalitatea acestei bucătării.

🌑 Black beauty 🌑
Atingerea rafinată a mânerelor negre din aluminiu adaugă un finisaj premium întregului ansamblu. Balamalele sunt BLUM cu închidere amortizată, asigurând o experiență lină și tăcută la fiecare mișcare.

🚰 Funcționalitate Ingenioasă:
Dulapurile de bază servesc mai mult decât scopul lor fundamental. De la dulapul pentru chiuvetă la mașina de spălat vase, fiecare element este plasat cu grijă. Dulapul cu 3 sertare dotat cu glisiere silent system BLUM TANDEM, un dulap cu un coș jolly și ingeniosul dulap colț fac din depozitarea inteligentă o parte integrantă a acestei bucătării.

💡 Iluminând eleganța: Construcția cu riflaje și LED-uri:
Deasupra dulapurilor suspendate, o construcție de riflaje și bandă LED nu numai că ascunde conducta de gaz, ci conferă și o strălucire elegantă bucătăriei. Acest element de design bine gândit nu numai că îmbunătățește atractivitatea vizuală, ci adaugă și o notă de rafinament întregului spațiu de bucătărie.

❄️🔥Corpurile turn ascund frigiderul și centrala
Bucătăria este completată cu două dulapuri turn. Unul ascunde cu grație frigiderul, în timp ce celălalt adăpostește discret unitatea de încălzire centrală, asigurând o integrare a electrocasnicelor esențiale.

🍽️ Dining Versatil:
Masa laminată, proiectată cu roți ascunse pentru o mobilitate ușoară, aduce versatilitate bucătăriei. Spațiul de bucătărie se transformă fără efort, adaptându-se la nevoile dinamice și menținând în același timp o estetică unitară.

Pe partea cealaltă, canapea extensibilă de la MobilaDalin, împreună cu măsuța de cafea cu blat de rășină de la SegWood și tabloul printat de noi, creează zona de living.

În acest proiect de mobilier de bucătărie în formă de L, deschis și spațios, fiecare element reprezintă o lovitură de geniu, transformând bucătăria într-un spațiu în care estetica și funcționalitatea dansează în armonie perfectă. Bine ai venit în viitorul designului de bucătărie!

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Mirela Năfureanu.

Casă modernă în Slănic Moldova
Mirela Năfureanu
septembrie 20, 2023
Mirela Năfureanu
septembrie 20, 2023
Bucătărie open-space din MDF înfoliat în București
Mirela Năfureanu
septembrie 28, 2023
Mirela Năfureanu
septembrie 28, 2023