Casă modernă în Slănic Moldova

Bucătăria

Realizate din MDF acrilic durabil, dulapurile de bază primesc o nuanță reconfortantă de “Soft Relax Green”, în timp ce dulapurile suspendate emană rafinament în culoarea elegantă “Mink”, ambele decorate cu un finisaj mat luxuriant. Rezistența împotriva umidității este asigurată prin căntuirea impecabilă realizată cu adeziv poliuretanic.

Blatul de lucru postformat EGGER, cu textura exquisită “Pin Pasadena”, aduce natura în casă, formând un contrast puternic față de fronturi. Îmbinarea invizibilă dintre cele două blaturi adaugă o notă de sofisticare, creând un spațiu de bucătărie vizual neted și armonios.

Holul

Experimentează combinația perfectă între stil și funcționalitate cu acest proiect de mobilier pentru hol în formă de L, confecționat din MDF acrilic. Combinația excepțională de culori “Soft Relax Green” și “Mink”, completată de un finisaj mat, adaugă o notă de rafinament spațiului de intrare în casă.

Aspectul holului este ridicat prin includerea mânerelor și cuierelor din aluminiu mat negru. Aceste accente premium nu numai că oferă un finisaj elegant, ci și servesc ca elemente funcționale. Utilizarea balamalelor BLUM Blumotion asigură un mecanism de închidere silențioasă, adăugând o notă de lux fiecărei interacțiuni.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Mirela Năfureanu.

Bucătărie open-space din MDF înfoliat în București
Mirela Năfureanu
septembrie 28, 2023
Mirela Năfureanu
septembrie 28, 2023