Bucătărie open-space din MDF înfoliat în București

Ne scufundăm în designul și meșteșugul acestui proiect de mobilier de bucătărie în formă de L, open-space. De la alegerea materialelor la soluțiile ingenioase de depozitare, fiecare aspect a fost meticulos luat în considerare nu doar pentru a îmbunătăți funcționalitatea, ci și pentru a ridica atractivitatea estetică a bucătăriei.

Read More

Bucătărie open-space cu insulă și blat din compozit în Popeni

În lumina albă pură, bucătăria se deschide ca o perlă strălucitoare, iar insula din mijloc devine axul în jurul căruia se învârte o simfonie de arome și gusturi. Ca o pânză abstractă, podeaua din marmură reflectă pasiunea bucătarului, în timp ce blatul din compozit alb strălucește ca notele muzicale ce completează dansul aromelor.

Read More

Bucătărie cu influențe clasice din MDF frezat vopsit în Onești

„Și știu că am să plec pe altă planetă/Într-un alt spațiu mă duc, mi-am făcut rachetă.” Așa spun versurile unui cântec cunoscut de la noi și trebuie să recunoaștem că așa simțim și noi când ne uităm la această bucătărie ce pare că a cuprins întreaga galaxie în ea. Și asta doar datorită blatului lustruit din granit ce învăluie ca un praf de stele tot spațiul: de la contrablat, la blatul de lucru și până la insulă.

Read More

Bucătărie din MDF albă cu tente aurii în Bacău

Bucătăria este inima unei locuințe – locul unde nu doar se pregătește masa, ci și unde ne adunăm, pentru a împărtăși întâmplările de peste zi, ideile și, de ce nu, planurile noastre. Pe lângă design-ul modern (dat și de riflajele din PAL dublat), luminos, nu am uitat și de caracteristica principală pe care trebuie să o dețină o bucătărie, și anume funcționalitatea.

Read More