Bucătărie open-space cu insulă și blat din compozit în Popeni

chameleonfurniture.ro-bucatarie-open-space-cu-insula-si-blat-din-compozit-in-popeni-09

În lumina albă pură, bucătăria se deschide ca o perlă strălucitoare, iar insula din mijloc devine axul în jurul căruia se învârte o simfonie de arome și gusturi. Ca o pânză abstractă, podeaua din marmură reflectă pasiunea bucătarului, în timp ce blatul din compozit alb strălucește ca notele muzicale ce completează dansul aromelor.

Bucătăria amenajată emană o eleganță remarcabilă, profitând la maxim de luminozitatea conferită de tonurile albe dominante. Atmosfera generală este una luminoasă, aerisită și modernă, oferind un spațiu primitor și funcțional pentru activitățile zilnice în bucătărie. Designul minimalist al fronturilor din MDF acrilic alb lucios adaugă o notă de sofisticare, în timp ce blaturile și chiuveta din compozit alb aduc un aspect ușor și curat, perfect completat de backsplash-ul elegant din sticlă neagră, care conferă un subtil contrast.

Datorită tehnologiei avansate folosite la confecționarea corpurilor, experiența utilizării este una de excepție. Ușile cu balamale BLUM cu amortizare permit o închidere lină și silențioasă, în timp ce sertarele cu laterale metalice BLUM ANTARO asigură o funcționare fără efort și de durată. Pentru corpurile suspendate, sistemul silențios de ridicare uși BLUM AVENTOS adaugă o notă de funcționalitate și acces ușor la spațiul de depozitare.

Designul discret al mânerelor GOLA din aluminiu alb completează armonios aspectul modern și curat al bucătăriei, contribuind la senzația de unitate și simplitate.

Cu o atenție deosebită pentru funcționalitate, bucătăria dispune de o gamă variată de electrocasnice și accesorii integrate, oferind un spațiu perfect echipat pentru orice activitate culinară. De la frigiderul spațios la mașina de spălat vase eficientă, plita performantă, hota puternică, cuptorul multifuncțional, și până la organizatoarele de tacâmuri și farfurii, fiecare detaliu a fost proiectat cu grijă pentru a îmbunătăți experiența în bucătărie.

Insula spațioasă reprezintă inima bucătăriei, servind nu doar ca un spațiu pentru pregătirea mâncărurilor, ci și ca un loc de socializare. Cele două locuri de masă permit servirea rapidă a mesei, în timp ce corpul special destinat vinotecii adaugă o notă de eleganță și rafinament, evidențiind atenția acordată detaliilor și pasiunii pentru gusturi fine.

În totalitatea sa, bucătăria albă cu insula se remarcă prin eleganța sa contemporană, funcționalitatea excepțională și atenția acordată fiecărui detaliu, creând astfel un spațiu invitativ, perfect adaptat pentru experiențe culinare memorabile și momente deosebite în cadrul familiei și al prietenilor apropiați.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Living alb open-space cu șemineu în Popeni
Laurențiu Grădinaru
iulie 31, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 31, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 26, 2023