Băi amenajate cu licheni și corpuri din MDF vopsit în Popeni

chameleonfurniture.ro-bai-amenajate-cu-licheni-si-corpuri-din-MDF-vopsit-in-popeni-10

În inima acestei băi îmbrăcate în lumina caldă a dimineții, mobila MDF vopsită se împletește ca o partitură fină de muzică clasică, alcătuind un dans elegant al formelor și culorilor. Ca o pătură subtilă de poveste, lichenii, cu delicatul lor verde pal, se odihnesc pe pereți, aducând o notă naturală de mister și liniște în acest sanctuar al intimității.

Îmbogățindu-se cu o eleganță modernă și o atingere naturală, baia aceasta se transformă într-un sanctuar al liniștii si rafinamentului. Focalizându-se pe funcționalitate și estetică, corpul lavoarului, realizat din MDF vopsit într-o nuanta de alb imaculat, se ridică impunător in spatiu, emanând o simplitate sofisticată.

Cu sertarele BLUM Tandem ingenios incorporate, acest corp lavoar nu doar impresionează prin aspectul său minimalist, dar oferă și o soluție ingenioasă de depozitare, păstrând astfel un aer ordonat și curat în întreaga baie. Sertarele se deschid ușor și silentios, conferind o senzație de lux si rafinament de fiecare dată când sunt folosite.

Pe de altă parte, corpul alb fără uși adaugă o notă subtilă de contrast, îmbogățind spațiul și asigurând un cadru elegant pentru a expune cu grație obiectele de baie. Acest element deschis și aerisit, plasat strategic, amplifică senzația de spațiu generos și lumină naturală, creând astfel o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

Fără îndoială, punctul central al băii este peretele placat cu licheni, o alegere îndrazneață care aduce natura direct în interior. Textura și nuanțele variate ale lichenilor adaugă o notă organică și caldă incăperii, oferind o senzație de calm și conectare cu natura. Acest perete devine astfel o operă de artă vie, un punct de atracție captivant ce conferă spațiului o dimensiune unicț și un farmec distinct

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.