Dormitor cu pat tapițat și zonă de machiaj în Popeni

chameleonfurniture.ro-dormitor-cu-pat-tapitat-si-zona-de-machiaj-in-popeni-08

În sanctuarul dormitorului, patul cu tablie tapitată se înalță ca o insulă a liniștii, încununată de accente aurii care răsar ca razele calde ale unei dimineți de vară. Într-un colț luminat blând, zona de machiaj se ridică ca o oază a frumuseții, unde fiecare perie devine pensula unui artist ce pictează portretul zorilor care urmează să vină.

Intrând în dormitorul matrimonial, veți fi întâmpinat de o atmosferă caldă și rafinată, în care fiecare element este meticulos proiectat pentru a induce o senzație de lux contemporan. Patul, cu o tablie tapitată într-un design modern, îmbină perfect duritatea MDF-ului acrilic auriu cu o delicatețea tapițeriei din material textil roz prăfuit. Dar patul ascunde și un secret practic sub aparența sa elegantă – o somieră rabatabilă care transformă cu discreție patul într-un spațiu generos de depozitare, îndeplinind astfel și nevoile de organizare și ordine.

Tăblia patului nu este doar o capodoperă estetică, ci și o unitate funcțională în sine, integrând prizele, întrerupătoarele și lămpile, special proiectate pentru lectura relaxantă în timpul serilor liniștite. Noptierele, aliniate perfect cu patul, sunt realizate din MDF vopsit alb, având picioare din metal auriu, adăugând o notă suplimentară de eleganță.

Într-un colț al camerei, descoperiți o rafinată zonă de machiaj, ce emana un aer distinct de feminitate sofisticată. O masuță de machiaj, perfect integrată în designul camerei, se remarcă prin construcția sa fără picioare, prinzându-se direct de pereți. Fabricată din MDF vopsit impecabil, măsuța conține două sertare cu glisiere BLUM Tandem, gata să găzduiască cu eleganță toate secretele frumuseții. Oglinzile rotunde distincte completează perfect acest sanctuar al înfrumusețării. Peretele placat cu rafinament, unde riflajele din MDF vopsit alb stau mândre pe o placă de suport din PAL în nuanța cărbunelui, adaugă o notă de adâncime și contrast, îmbogățind astfel armonia camerei.

În totalitatea sa, acest dormitor matrimonial se remarcă prin echilibrul subtil între funcționalitate, estetică modernă și rafinament clasic, reușind să creeze un spațiu intim, plin de farmec și confort, în care fiecare detaliu este prețuit și integrat cu grijă.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Dormitor fată cu pat tapițat și fototapet în Popeni
Laurențiu Grădinaru
iulie 29, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 29, 2023
Dormitor băiat cu pat tapițat și fototapet în Popeni
Laurențiu Grădinaru
iulie 28, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 28, 2023