Dormitor băiat cu pat tapițat și fototapet în Popeni

-chameleonfurniture.ro-dormitor-baiat-cu-pat-tapitat-si-fototapet-in-popeni-04

Într-o noapte înstelată a gustului, dormitorul adolescentului a fost transformat într-un univers cosmic al viselor. Peretele acoperit cu văluri de galaxii învăluiește camera, ca o pânză de pictor talentat aflat în extaz. Patul este o navă spațială, ancorată în mijlocul unei constelații vibrante, iar biroul este un punct de comandă, încărcat de energia unor comete îndrăznețe.

La intrarea în cameră, ochiul este imediat atras de peretele cu fototapet cu tema cosmosului, ce arată ca un portal către o altă planetă. În fața peretelui stă patul tapițat, cu o tăblie fină, acoperită cu o stofă de înaltă calitate, care emană o senzație caldă și primitoare. Patul este dotat cu o somieră ingenioasă, astfel încât adolescenții să poată profita de spațiul de depozitare suplimentar, ideal pentru păstrarea lenjeriei de pat și a altor obiecte personale.

Partea de noptiere alăturate patului impresionează prin simplitatea lor elegantă. Sertarele, cu glisiere ascunse BLUM TANDEM, se deschid și se închid ușor, asigurând astfel accesul rapid la obiectele de care are nevoie tânărul în timpul nopții. Mânerele discret frezate în cant completează armonios aspectul lor minimalist.

Dulapul spațios din colțul camerei este realizat cu atenție la detalii, oferind suficient spațiu pentru depozitarea inteligentă a hainelor și a altor obiecte personale. Ușile cu balamale BLUM cu amortizare se deschid într-un ritm liniștit și se închid cu grație, asigurând o experiență lină și fără zgomot. Fronturile din MDF vopsit alb adaugă un touch de rafinament și luminozitate încăperii, în timp ce carcasele din PAL alb sunt căntuite cu laser, asigurând cel mai curat finisaj posibil.

Sub fereastra camerei, băncuța tapițată cu uși care se deschid vertical în jos, ajutate de pistoane, adaugă o notă de funcționalitate suplimentară. Aceasta poate fi utilizată atât ca loc de relaxare, cât și ca spațiu de depozitare suplimentar pentru articolele mai voluminoase.

Biroul elegant, amplasat strategic lângă fereastră pentru a beneficia de lumină naturală, este dotat cu sertare spațioase, ce permit organizarea eficientă a materialelor școlare și a altor obiecte necesare studiului. Utilizând glisierele ascunse BLUM TANDEM, deschiderea și închiderea sertarelor se realizează fără efort, facilitând astfel activitățile zilnice ale adolescentului.

În ansamblu, amenajarea interioară a acestui dormitor de adolescent evidențiază un echilibru perfect între funcționalitatea ingenioasă și estetica impecabilă. Detaliile atent lucrate și materialele de cea mai înaltă calitate reușesc să creeze un spațiu personalizat, unde tânărul își poate dezvolta pasiunile și interesele, bucurându-se în același timp de o atmosferă relaxantă și reconfortantă.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.