Dressing fără uși cu insulă și iluminare LED în Popeni

chameleonfurniture.ro-dressing-fara-usi-cu-insula-si-iluminare-led-in-popeni-04

Marilyn Monroe spunea “Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.”, dar până și pantofii au nevoie de un loc perfect în care să fie păstrați.

În lumina difuză a camerei de dressing, fiecare haină devine o notă de culoare într-un tablou de eleganță. Rafturile fine și geamurile iluminate răsfrâng frumusețea fiecărui detaliu, iar parfumurile subtile dansează în aer. Aici, moda devine artă, iar identitatea personală se oglindeste în fiecare ținută așezată cu grijă. Este un sanctuar al stilului și al rafinamentului, un spațiu al frumuseții personale.

În acest dressing room modern și elegant, mobilierul a fost meticulos conceput pentru a maximiza spațiul și funcționalitatea, adaptându-se perfect necesităților individuale ale clientului. Folosind tehnologia de vârf și materiale de cea mai înaltă calitate, fiecare element al acestui spațiu a fost gândit pentru a combina armonios utilitatea cu estetica ireproșabilă.

Dulapurile fără uși sunt proiectate într-un mod inovator, oferind un acces ușor și vizualizare completă a obiectelor. Realizate din PAL alb, finisate cu o tehnologie de cantuire cu laser precisă, aceste dulapuri sunt echilibrate perfect cu rafturi din același material, îmbinate armonios cu rafturi din sticlă securizată , care asigură o estetică elegantă. Lifturile pentru umerașe de la HAFELE facilitează accesul la haine și pentru persoanele mai puțin înalte. Sertarele, echipate cu glisiere ascunse de ultimă generație BLUM TANDEM, permit o funcționare ușoară și silențioasă, facilitând organizarea perfectă a accesoriilor și obiectelor personale.

Iluminarea joacă un rol crucial în această amenajare, fiecare dulap al dressing room-ului fiind iluminat în mod inteligent prin banda LED, evidențiind frumusețea fiecărui element și asigurând o atmosferă caldă și primitoare.

Insula centrală cu sertare, realizată tot din PAL alb, este completată de un capac transparent din MDF vopsit, decupat și completat cu sticlă securizată, care dezvăluie cu eleganță conținutul primului sertar, oferind astfel o notă subtilă de rafinament.

La baza ferestrei, o bancuță tapitată adaugă o notă de confort și rafinament, servind ca loc perfect pentru încălțarea zilnică sau chiar ca spațiu de relaxare în timpul momentelor de contemplare a zilei. Îmbinând perfecțiunea tehnică cu designul sofisticat, acest dressing room reușește să creeze un spațiu armonios, funcțional și estetic desăvârșit, reflectând astfel spiritul inovator al companiei noastre în crearea de amenajări interioare de înaltă calitate.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Living alb open-space cu șemineu în Popeni
Laurențiu Grădinaru
iulie 31, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 31, 2023
Dormitor băiat cu pat tapițat și fototapet în Popeni
Laurențiu Grădinaru
iulie 28, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 28, 2023