Bucătărie open-space din MDF înfoliat în București

Ne scufundăm în designul și meșteșugul acestui proiect de mobilier de bucătărie în formă de L, open-space. De la alegerea materialelor la soluțiile ingenioase de depozitare, fiecare aspect a fost meticulos luat în considerare nu doar pentru a îmbunătăți funcționalitatea, ci și pentru a ridica atractivitatea estetică a bucătăriei.

Read More

Dormitor fată cu pat tapițat și fototapet în Popeni

Înălțându-se ca un răsărit plin de speranță, dormitorul fetiței strălucește în nuanțe de roz ca o fântână fermecată a viselor. Pereții îmbrăcați în culori pastelate sunt ca o pânză fină de mătase, iar mobilierul alb ca zăpada se așază grațios precum un dans al fulgilor de iarnă. În mijlocul încăperii, patul pufos, acoperit cu pături moi, se aseamănă cu o barcă plutind pe un ocean de imaginație.

Read More

Dormitor băiat cu pat tapițat și fototapet în Popeni

Într-o noapte înstelată a gustului, dormitorul adolescentului a fost transformat într-un univers cosmic al viselor. Pereții acoperiți cu văluri de galaxii învăluiau camera, ca o pânză de pictor talentat aflat în extaz. Patul era o navă spațială, ancorată în mijlocul unei constelații vibrante, iar biroul era un punct de comandă, încărcat de energia unor comete îndrăznețe.

Read More

Dormitor cu pat tapițat și zonă de machiaj în Popeni

În sanctuarul dormitorului, patul cu tablie tapitată se înalță ca o insulă a liniștii, încununată de accente aurii care răsar ca razele calde ale unei dimineți de vară. Într-un colț luminat blând, zona de machiaj se ridică ca o oază a frumuseții, unde fiecare perie devine pensula unui artist ce pictează portretul zorilor care urmează să vină.

Read More