Living modern cu zonă de birou în București

În acest living modern, jocul armonios al nuanțelor de pal sonoma și gri se împletește într-o poveste de rafinament și modernitate. Lumina călduroasă se joacă pe suprafețele netede, aducând un aer primitor în fiecare colț al încăperii. Paleta de culori creează un cadru plăcut și relaxant, oferind un echilibru perfect între naturalețe și urban. Texturile fine și linia curată a mobilei completează aspectul senin și aerisit al acestui spațiu, invitând la momente de relaxare și conexiune într-o ambianță plină de eleganță contemporană.

Read More

Living în stil clasic în Onești

Livingul este, de departe, încăperea care stabilește starea de spirit a întregii locuințe, motiv pentru care trebuie să reflecte întocmai gusturile și personalitatea proprietarilor. Pe lângă acest aspect, este spațiul în care membri familiei se întâlnesc pentru a petrece timp împreună, fie prin a împărtăși povești, a viziona filme sau a-și testa creativitatea prin diverse jocuri împreună cu copiii.

Read More

Living alb încastrat în Onești

Locul în care ne întâlnim cu familia și prietenii, ne relaxăm, râdem și ne jucăm este, fără îndoială, livingul – punct central al unei case, acționează ca un centru natural. Înțelegem foarte bine faptul că fiecare are personalitatea și gustul său și de aceea acordăm o atenție deosebită celor mai mici detalii, combinând în același timp ideile clientului pentru a crea un mobilier unic.

Read More