Living modern cu zonă de birou în București

chameleonfurniture.ro-living-modern-cu-zona-de-birou-in-bucuresti-10

Imaginează-ți un tablou vibrant, plin de viață, în care culorile se contopesc armonios, așa cum notele muzicale creează o simfonie perfectă. Piesele de mobilier elegante dansează grațios pe un covor moale, ca niște actori talentați pe o scenă bine luminată. Lumina naturală strălucește prin geamurile mari, îmbrățișând cu tandrețe fiecare element modern și sofisticat. Fiecare detaliu, de la decorul minimalist la tehnologia inteligentă, se împletesc armonios, într-o poveste modernă a rafinamentului și confortului.

Intrarea în acest living te poartă printr-un univers de rafinament discret, amplificat de tonurile calde și elegante ale mobilierului. Dulapurile de depozitare, realizate din PAL de înaltă calitate, căntuit cu adeziv poliuretanic, emană o notă subtilă de eleganță în culoarea gri cașmir, în armonie cu finisajele bine conturate. Balamalele cu amortizare marca BLUM oferă o deschidere silențioasă, punând în valoare atenția deosebită acordată fiecărui detaliu.

Sertarele cu glisiere pe bile de la Hafele, într-o elegantă nuanță de gri onix, redefinesc conceptul de spațiu de lucru, formând o zonă de birou ergonomică și modernă, perfect adaptată pentru sarcini de lucru sau studiu. Această soluție practică demonstrează angajamentul nostru de a oferi mobilier adaptat stilului de viață contemporan.

Peretele placat cu PAL în nuanța sonoma și cu canal pentru banda LED cu iluminare caldă adaugă o notă subtilă de eleganță și atmosferă primitoare în încăpere. Această abordare inovatoare a iluminatului subliniază frumusețea mobilierului și creează o ambianță relaxantă și reconfortantă.

Canapeaua pe colț din material pet-friendly gri, extensibilă pentru a satisface nevoile de relaxare și ospitalitate, adaugă o notă de eleganță și confort, asigurând un loc primitor și relaxant pentru întreaga familie dar și pentru animalele de companie. Măsuța de cafea reglabilă pe înălțime aduce o notă de versatilitate și confort, oferind posibilitatea de a fi adaptată pentru diferite activități sau preferințe, aducând astfel un plus de funcționalitate în spațiul de relaxare.

Comoda cu trei uși, în aceeași nuanță de gri cașmir ca dulapurile, aduce un plus de spațiu de depozitare, cu uși ce se deschid într-un mod inovator, vertical, adăugând un element distinctiv în decor. Televizorul, elegant prins pe perete deasupra comodei, completează armonios configurația livingului, oferind o experiență de divertisment captivantă și vizuală.

În ansamblu, acest mobilier de living transmite un echilibru perfect între funcționalitatea inovatoare și estetica rafinată, creând astfel un spațiu de locuit confortabil și elegant, perfect adaptat pentru nevoile unei familii moderne.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.