BUCĂTĂRIE DIN MDF GRI CU ACCENTE DRAMATICE ÎN BUCUREȘTI

bucatarie-din-mdf-gri-cu-accente-dramatice-in-bucuresti-5

Versatile și elegante, bucătăriile în tonuri de gri închis au devenit din ce în ce mai populare în rândul clienților și au început să le înlocuiască pe cele clasice, albe. Nelimitate în ceea ce privește combinația de culori în care pot fi realizate fronturile, dar și carcasele, cele de culoare gri sunt o emblemă a design-ului modern, în special când sunt proiectate în linii simple, netede.

Această bucătărie din MDF Gri grafit și PAL Gri diamant de la EGGER are un finisaj elegant și un aer dramatic, potrivit pentru cei cu un caracter puternic. Griul, această culoare neutră ce se combină perfect cu o gamă largă de alte culori, este, în cazul de față, asociat cu nuanța lemnului Grey Craft Oak de la KRONOSPAN. Efectul obținut prin contrastul fronturilor este unul impresionant, iar fibra plăcii te invită, practic, să vezi dacă nu cumva este vorba despre o piesă din lemn adevărată. Acest lucru adaugă căldură spațiului și îi dă un vibe primitor. La flerul dramatic al acestei bucătării contribuie și contrablatul lucios iluminat discret, scos în evidență de către banda LED, dar și lipsa mânerelor, înlocuite fiind de profilele GOLA.

Blatul Grey Craft Oak face parte din categoria decorurilor de lemn puternice și expresive, ca o oglindire perfectă a personalității clientului. Mixul de nuanțe bej și gri, împreună cu proprietățile sale și cu textura autentică cu fisuri și noduri vizibile, cu imperfecțiuni naturale, fac din acest blat unul perfect pentru o bucătărie care să reziste probei timpului.

Pentru a urma îndeaproape caracterul contemporan, masa tip bar se continuă din corpul de bază și se sprijină pe cadrele metalice negre, ceea ce ne-ar putea duce cu gândul chiar la un design industrial, iar frigiderul a fost ingenios mascat de frontul la culoare. Pata de culori, oferită de scaunele catifelate, sunt cele ce oferă vivacitate întregii încăperi. Deși, la o primă vedere ni s-ar părea că bucătăria de față este una rece, lipsită de emoție, întocmai aceste contraste de culori realizate sunt cele ce însuflețesc locul și fac, din nou, ca bucătăria să fie inima unei locuințe.

Plăcerea de nedescris în utilizarea acestui mobilier, cu toate funcționalitățile sale (cum ar fi deschiderea ușilor la o simplă apăsare), este intensificată de accesoriile de feronerie de top precum mecanismele de ridicare ale ușilor, AVENTOS, sistemele de tip push-open, balamalele BLUM cu amortizare și glisierele silențioase.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.