Dormitor cu riflaje iluminate în București

dormitor-cu-riflaje-iluminate-in-bucuresti-9

Riflajele din lemn sunt în prezent o alegere populară în ceea ce privește designul dormitorului, iar acest lucru se datorează caracterului atemporal pe care acestea le au și capacității lor de a adăuga căldură și textură unui spațiu. Indiferent de stilul de riflaje pentru care optați, acestea au puterea de a transforma orice dormitor într-o oază confortabilă.

În acest dormitor modern, peretele cu riflaje se află în centrul atenției și atrage privirea imediat în acest punct, în special mulțumită iluminării acestora cu benzi LED, care parcă dau impresia unor elemente scoase dintr-un film SF. Liniile drepte și curate ale restului mobilierului și ale LED-urilor cu lumina continuă evidențiază riflajele din lemn, rezultând într-un spațiu dinamic și interesant vizual, care este în același timp și confortabil, dar și modern. Totodată, aceste riflaje creează o senzație de alungire, de unitate, peretele și tavanul par contopite, ca și cum se continuă unul într-altul.

Eleganța, rafinamentul culorii și textura lemnului regăsit la noptiere dau naștere acelui contrast armonios dintre clasic și contemporan. Liniile simple ale comodei și ale dressing-ului sunt completate de cele ale patului tapițat, simbolul suprem al relaxării. După cum se observă, cromatica acestui dormitor ajută, de asemenea, la constituirea unui spațiu sigur, reconfortant, departe de grijile lumii exterioare.

Comoda cu cele 6 sertare împreună cu dressing-ul spațios au fost compartimentate în așa fel încât să acopere toate nevoile de depozitare ale clientului. Iar, pentru a profita la maximum de spațiul disponibil, „biroul” minimalist cu picioare din cadre metalice funcționează ca o prelungire a comodei și păstrează liniile drepte, continue ale design-ului.

Ca materiale pentru acest dormitor s-au folosit PAL-ul Gri cașmir de la EGGER, într-o nuanță de gri relativ caldă, ce creează combinații armonioase cu lemnul în nuanțe calde, chiar roșiatice și PAL-ul Grey Craft Oak de la KRONOSPAN. Accesoriile de feronerie nu au dat greș nici de această dată, remarcându-se aici sistemele de glisare cu amortizare pentru uși (regăsite la dressing) și gliserele TANDEM de la BLUM, prezente la sertarele comodei.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living modern cu zonă de birou în București
Laurențiu Grădinaru
iulie 13, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 13, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 12, 2023