Suntem partenerul ideal al arhitecților și designerilor de interior

 La Chameleon Furniture® ne dorim să creăm o comunitate de arhitecți și designeri alături de care să punem în practică cele mai creative idei de mobilier. În calitate de colaborator, vei avea siguranța că fiecare proiect de amenajare va fi realizat cu acuratețe, iar clientul tău va primi exact ce își dorește.
În plus, îți oferim beneficii exclusive, cum ar fi posibilitatea de a-ți crea un portofoliu pe website-ul nostru sau oportunități de networking.

Te ajutăm să îți dezvolți brandul personal

01. PAGINĂ DE PROFIL PE WEBSITE

Îți vei putea crea o pagină de portofoliu pe website-ul nostru, unde să încarci proiectele reprezentative pentru activitatea ta.

02. PREZENȚĂ ÎN SHOWROOM

Poți fi prezent cu materiale promoționale în showroom-ul nostru.

03. VIZIBILITATE ONLINE

Vom evidenția colaborarea noastră și în mediul online, prin intermediul blogului și pe paginile noastre de social media.

Te susținem cu instrumente și metode de lucru

01. CONSULTANȚĂ TEHNICĂ

Echipa noastră te va îndruma din punct de vedere tehnic pe tot parcursul realizării unui proiect.

02. PARTICIPARE LA WORKSHOP-URI

Te invităm la workshop-uri și evenimente, organizate de noi sau de partenerii noștri.

03. EFICIENTIZARE PROCES DE LUCRU

Îți punem la dispoziție toate materialele .dvg de la partenerii noștri, pentru a lucra mai eficient.

Te încurajăm în creșterea propriei afaceri

01. SUSȚINERE ÎN NEGOCIERE

Te ajutăm realizezi o ofertă realistă, adaptată la nevoile și dorințele clienților tăi.

02. RAPORT CALITATE-PREȚ

Producem mobilier de calitate superioară la un preț corect, ceea ce va optimiza costul total al execuției.

03. ESTIMAREA TIMPULUI DE LUCRU

Îți garantăm timpi predictibili de proiectare, execuție, livrare și montaj, pe care îi respectăm întocmai.

Îți dorești un partener de încredere pentru producerea de mobilă de calitate?

Prin construirea unui parteneriat cu arhitecții și designerii de interior, ne propunem să creăm un context de suport mutual între profesioniști și producători. Vei intra în contact cu alți colegi de breaslă dar și potențiali clienți, îți vom oferi materiale care îți ușureze procesul creativ și vom construi o relație bazată pe încredere.

Profesioniști

Arhitecți, designeri de interior, decoratori și proiectanți care au ales să lase execuția proiectelor de amenajare în grija echipei Chameleon Furniture®.

Sergiu Pasciuc

Interior designer

Profesionalismul, dedicarea și inovația sunt „haine” pe care Sergiu le îmbracă indiferent de proiect, fie că e rezidențial sau comercial.

Laurențiu Grădinaru

Interior designer

Creativ și în pas cu tendințele, Laurențiu este unul dintre membrii echipei Chameleon Furniture care duce proiectarea la nivel de artă.

Bianca Orbocea

Arhitect 

Arhitect dedicat şi competent cu experiență vastă în proiectarea şi implementarea conceptelor de design interior.

PrimeArts

Architectural design studio

PrimeArts este o echipă pasionată de arhitectură și design alcătuită din doi membri dedicați proiectelor lor de amenajări interioare.

Ultimele proiecte realizate împreună cu arhitecții colaboratori

  • show all (4)
  • Laurențiu Grădinaru (4)
  • Sergiu Pasciuc (2)
  • PrimeArts (2)
  • Gabriel Năfureanu (4)
Gabriel Năfureanu
Descoperă o bucătărie care transcende obișnuitul - un spațiu în care designul întâlnește inovația. Bucătăria...
Gabriel Năfureanu
Îmbarcă-te într-o călătorie a luxului culinar cu acest proiect de mobilier de bucătărie în formă de L, unde fie...
Gabriel Năfureanu
Această bucătărie uimitoare îmbină cu eleganță sofisticarea MDF-ului acrilic alb lucios, căldura PAL-ului de "st...
Laurențiu Grădinaru
Bucătăria este un amalgam perfect între funcționalitate și estetică. În acest caz, ea a fost construită într-o ...

Materiale și accesorii utilizate

Montaj și transport

Asigurăm transportul și montajul mobilei la domiciliul clientului, cu mijloace de transport proprii.

Termene de garanție

Producem mobilier de o înaltă calitate, cu o durată îndelungată de viață. Îți oferim garanție de 10 ani pentru bordurarea cu poliuretan și cantul laser.

Ce vei obține printr-un parteneriat de durată?

Pe scurt, libertate. Libertatea de a-ți pune creativitatea în mișcare, libertatea de a propune un design unic, libertatea de a lucra în stilul tău. Pentru noi, designul interior trebuie să exprime echilibru, dar și identitatea celui ce l-a creat sau a celui ce îl utilizează.

Notorietate sporită

Credem că adevărata putere a unei companii stă în oamenii pe care îi adună în jurul său. Prin asocierea numelui tău cu o companie cu experiență în domeniu, vei căpăta o notorietate mai mare în rândul publicului pe care îți dorești să îl atragi.

La Chameleon Furniture®, punem accentul pe consolidarea relațiilor cu partenerii noștri și ne dorim să îți oferim cele mai bune condiții de colaborare. Suntem, înainte de toate, prieteni, iar acest lucru se reflectă în fiecare lucru pe care îl facem împreună.

Spațiu de prezentare a portofoliului

Știm cât de important este, pentru clienții tăi, să vadă lucrările realizate până acum. Fiecare arhitect și designer cu care colaborăm va avea o pagină dedicată pe website-ul nostru, unde va putea să încarce informații despre el și cele mai reprezentative proiecte realizate până în prezent.

Astfel, vei fi sigur că viitorii clienți îți vor putea consulta portofoliul, iar tu te vei bucura de o vizibilitate mai mare în mediul online (și nu numai).

Vezi un exemplu de portofoliu

Acuratețe în execuție

Pentru noi, cel mai important atribut al mobilei pe care o producem este calitatea. Pentru că investim constant în echipamente și mașini performante, îți garantăm că rezultatul final va respecta 100% designul propus de tine.

Asta înseamnă că vei putea prezenta clientului soluțiile pe care le propui, cu siguranța că acestea vor fi executate întocmai.

Oportunități de networking

Ne dorim să creăm oportunități de dezvoltare profesională, dar și personală pentru toți colaboratorii noștri. Din acest motiv, ne implicăm activ în domeniul mobilierului, atât prin participarea la târguri și expoziții, cât și prin organizarea unor evenimente proprii.

Ca partener, vei putea să participi alături de noi la aceste evenimente (fie prin prezența ta, fie prin materiale de promovare proprii). Astfel, vei putea cunoaște și alți profesioniști din domeniul tău și să intri în contact cu potențiali clienți.

Dorești să devii un partener Chameleon Furniture®?

Ne dorim să creăm o comunitate de arhitecți și designeri alături de care să punem în practică cele mai creative idei de mobilier.

Experiență profesională

În calitate de colaborator Chameleon Furniture®, poți primi, la cerere, consultanță specializată pe tot parcursul procesului de desenare a unui proiect. Echipa noastră îți va oferi informații despre materialele pe care le puteți folosi, precum și îndrumare cu privire la tendințele existente în piață.

În acest mod, te vei asigura că produsul final de mobilier va arăta așa cum îți propui și că va fi pe placul clientului.

Valorile noastre

Acces la instrumente de lucru esențiale

Pentru ca proiectul tău de amenajare să ofere o imagine clară asupra rezultatului final, ai nevoie de resurse speciale, cum ar fi texturi, coduri de culoare și alte specificații pe care producătorii ți le pot oferi.

Prin crearea unui cont pe website-ul nostru, vei putea descărca fișiere .dvg și alte instrumente de lucru esențiale.

Promovare și recomandări

Credem că un parteneriat durabil se bazează pe ajutor reciproc și încredere.

Atunci când un client de-al nostru va avea nevoie de un arhitect sau designer, te vom putea recomanda. De asemenea, vom promova proiectele pe care le realizăm împreună prin intermediul canalelor de social media, a articolelor de pe blog și nu numai. Pe lângă posibilele colaborări, te vei bucura astfel de expunere în rândul unui public numeros de persoane interesate de serviciile pe care le oferi.

Calitatea produselor

La Chameleon Furniture®, garanția calității este mai mult decât o promisiune. Este un angajament pe care îl respectăm întotdeauna, atât prin materialele folosite, cât și prin operațiile și echipamentele de top de care dispunem.

Toate produsele realizate de noi sunt certificate de standardul internațional în managementul calității ISO 9001:2001. De asemenea, cei peste 25 de ani de experiență ne-au demonstrat că mobilierul nostru are o durată de viață îndelungată, ce se traduce în mulțumire din partea clientului.

Timp de răspuns și livrare predictibil

Unul dintre cele mai dificile aspecte atunci când îi propui clientului să realizeze mobilierul la comandă este să îi oferi un termen de livrare clar, sigur. Datorită experienței noastre, îți vom oferi timp de răspuns și de livrare predictibil, pe care îl vei putea transmite clienților tăi.

Astfel, ne asigurăm că toți cei implicați în procesul de producere a mobilierului vor avea o idee clară asupra pașilor pe care acesta îi presupune.