HOL MODERN CU PERETE PLACAT ÎN NUANȚA STEJAR GRI ÎN BUCUREȘTI

hol-modern-cu-perete-placat-in-nuanta-stejar-gri-in-bucuresti-6

Placarea pereților nu a fost nicicând mai în vogă, mai ales când se dorește o schimbare de la stilul tradițional la cel modern, îndrăzneț. Ideile moderne de placări ale pereților din hol sunt o modalitate excelentă de a adăuga profunzime și textură acestor zone, de obicei supraaglomerate. Acest truc de decor oferă o senzație de maximizare a spațiului, iar dintr-o semi-încăpere cu un spațiu pur utilitar sau de tranziție obținem un loc demn de revistele de specialitate, un loc care poate crea scena pentru restul schemelor de culori din casa ta. De asemenea, optând pentru placarea pereților, vei crea un  spațiu cu mult farmec și cu un caracter bogat.

Holul din acest proiect este un exemplu prin care demonstrăm că ne întrecem pe noi înșine cu fiecare lucrare nouă, cu fiecare concept de design gândit. Partea ce cuprinde în realitate cuierul a fost gândită în așa fel încât laterala dulapului, la care s-a utilizat PAL-ul Grey Craft Oak, să poată fi folosită ca loc de așezare a hainelor pentru exterior, continuându-se aproape imperceptibil cu peretele placat de sus până jos cu același material. Astfel, avem impresia că întreaga porțiune a fost realizată dintr-o singură bucată.

Dulapul de serviciu cu cele 3 uși, dar și pantofarul au fronturile într-o culoare ce contrastează superb cu nuanța de stejar gri și sunt realizate dintr-un material de excepție, PAL-ul Gri cașmir de la EGGER. Dulapul, pe lângă rolul utilitar pe care îl are, prin faptul că ascunde prin cele două uși mașina de spălat și uscătorul de rufe, dar și restul produselor de curățenie, are integrată,  în spatele celeilalte uși și o bară de umerașe, pentru depozitarea hainelor.

Imediat lângă acest dulap regăsim un alt spațiu de depozitare, cu un corp deschis pe mijloc, ce permite accesul rapid la obiectele cele mai necesare, dar și cu alte două (sus și jos),  acoperite de fronturi fără mânere, păstrând design-ul modern prin excelență, caracterizat prin linii curate și minimalism.

Corpurile înalte până în tavan oferă mai mult spațiu de depozitare, comparativ cu cele tradiționale, iar efectul obținut în ceea ce privește estetica este unul wow.

Mânerele negre, minimaliste atrag privirea și complementează frumos seria accesoriilor de o calitate superioară precum balamalele BLUM, telescoapele care asigură o deschidere lentă și sistemele tip-on.

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.