Baie modernă din MDF negru mat în București

baie-moderna-din-mdf-negru-mat-in-bucuresti-11

Poate fi o adevărată provocare să ne gândim la negru ca la o nuanță potrivită pentru amenajarea casei noastre, mai ales când este vorba despre baie. De ce? Pentru că negrul pare că micșorează spațiul și dă o senzație de neliniște.

Însă, pentru acei care sunt în căutarea unui look atemporal, chiar modern, negrul poate fi o alegere excelentă. Să nu mai spunem de faptul că, pentru domni în special, această nuanță va crea în totalitate acel man cave la care tânjesc, acel spațiu plin de masculinitate și de putere.

O baie complet neagră este dificil de amenajat, însă, dacă ai suficient spațiu, cu o combinație inteligentă de culori și cu iluminatul potrivit, poți obține un efect sleek, de invidiat. Pentru această baie, negrul a fost folosit într-un mod foarte interesant, combinat fiind cu nuanțele deschise ale pereților, precum și cu ușa albă, cu design futurist.

Impactul este oferit de lichenii decorativi, verdele strălucitor al acestora aducând un aer fresh, mai aproape de natură. În afară de aspectul estetic, oglinda are și un rol funcțional, deoarece, iluminarea realizându-se din spate, nu mai avem umbre, iar efectul rezultat este acela al unei lumini uniforme.

Dulăpiorul din MDF negru mat pe care este așezat lavoarul reprezintă piesa centrală a acestei băi și înlocuiește în acest caz masca de chiuvetă clasică, reîntregind design-ul modern, încrezător. Lipsa mânerelor creează continuitate și, împreună cu bateria și lavoarul se obține un tot unitar.

Poți avea încredere în faptul că folosirea negrului, nuanță mereu la modă, va asigura întotdeauna un decor actual, iar, din când în când, cu mici retușuri poți reînnoi întreg spațiul la un cost redus.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.