Apartament în nuanțe fibroase în București

Bucătăria

Versatile și elegante, bucătăriile în tonuri de gri închis au devenit din ce în ce mai populare în rândul clienților și au început să le înlocuiască pe cele clasice, albe. Nelimitate în ceea ce privește combinația de culori în care pot fi realizate fronturile, dar și carcasele, cele de culoare gri sunt o emblemă a design-ului modern, în special când sunt proiectate în linii simple, netede.

Această bucătărie din MDF Gri grafit și PAL Gri diamant de la EGGER are un finisaj elegant și un aer dramatic, potrivit pentru cei cu un caracter puternic. Griul, această culoare neutră ce se combină perfect cu o gamă largă de alte culori, este, în cazul de față, asociat cu nuanța lemnului Grey Craft Oak de la KRONOSPAN.

Living-ul

Intrarea în acest living te poartă printr-un univers de rafinament discret, amplificat de tonurile calde și elegante ale mobilierului. Dulapurile de depozitare, realizate din PAL de înaltă calitate, căntuit cu adeziv poliuretanic, emană o notă subtilă de eleganță în culoarea gri cașmir, în armonie cu finisajele bine conturate. Balamalele cu amortizare marca BLUM oferă o deschidere silențioasă, punând în valoare atenția deosebită acordată fiecărui detaliu.

Canapeaua pe colț din material pet-friendly gri, extensibilă pentru a satisface nevoile de relaxare și ospitalitate, adaugă o notă de eleganță și confort, asigurând un loc primitor și relaxant pentru întreaga familie dar și pentru animalele de companie. Măsuța de cafea reglabilă pe înălțime aduce o notă de versatilitate și confort, oferind posibilitatea de a fi adaptată pentru diferite activități sau preferințe, aducând astfel un plus de funcționalitate în spațiul de relaxare.

Dormitorul

În acest dormitor modern, peretele cu riflaje se află în centrul atenției și atrage privirea imediat în acest punct, în special mulțumită iluminării acestora cu benzi LED, care parcă dau impresia unor elemente scoase dintr-un film SF. Liniile drepte și curate ale restului mobilierului și ale LED-urilor cu lumina continuă evidențiază riflajele din lemn, rezultând într-un spațiu dinamic și interesant vizual, care este în același timp și confortabil, dar și modern.

Eleganța, rafinamentul culorii și textura lemnului regăsit la noptiere dau naștere acelui contrast armonios dintre clasic și contemporan. Liniile simple ale comodei și ale dressing-ului sunt completate de cele ale patului tapițat, simbolul suprem al relaxării. După cum se observă, cromatica acestui dormitor ajută, de asemenea, la constituirea unui spațiu sigur, reconfortant, departe de grijile lumii exterioare.

Holul

Holul din acest proiect este un exemplu prin care demonstrăm că ne întrecem pe noi înșine cu fiecare lucrare nouă, cu fiecare concept de design gândit. Partea ce cuprinde în realitate cuierul a fost gândită în așa fel încât laterala dulapului, la care s-a utilizat PAL-ul Grey Craft Oak, să poată fi folosită ca loc de așezare a hainelor pentru exterior, continuându-se aproape imperceptibil cu peretele placat de sus până jos cu același material. Astfel, avem impresia că întreaga porțiune a fost realizată dintr-o singură bucată.

Dulapul de serviciu cu cele 3 uși, dar și pantofarul au fronturile într-o culoare ce contrastează superb cu nuanța de stejar gri și sunt realizate dintr-un material de excepție, PAL-ul Gri cașmir de la EGGER. Dulapul, pe lângă rolul utilitar pe care îl are, prin faptul că ascunde prin cele două uși mașina de spălat și uscătorul de rufe, dar și restul produselor de curățenie, are integrată, în spatele celeilalte uși și o bară de umerașe, pentru depozitarea hainelor.

Baia

Poate fi o adevărată provocare să ne gândim la negru ca la o nuanță potrivită pentru amenajarea casei noastre, mai ales când este vorba despre baie. De ce? Pentru că negrul pare că micșorează spațiul și dă o senzație de neliniște.

Însă, pentru acei care sunt în căutarea unui look atemporal, chiar modern, negrul poate fi o alegere excelentă. Să nu mai spunem de faptul că, pentru domni în special, această nuanță va crea în totalitate acel man cave la care tânjesc, acel spațiu plin de masculinitate și de putere.

O baie complet neagră este dificil de amenajat, însă, dacă ai suficient spațiu, cu o combinație inteligentă de culori și cu iluminatul potrivit, poți obține un efect sleek, de invidiat. Pentru această baie, negrul a fost folosit într-un mod foarte interesant, combinat fiind cu nuanțele deschise ale pereților, precum și cu ușa albă, cu design futurist.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Bucătărie albă din MDF lucios în Onești
Laurențiu Grădinaru
august 15, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 15, 2023
Casă modernă în Popeni
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023