Cafenea în stil industrial cu accente mov în Onești

chameleonfurniture.ro-cafenea-in-stil-industrial-cu-accente-mov-in-onesti-006

În inima orașului, sub lumina difuză a lămpilor suspendate, o cafenea amenajată în stil industrial se ridică ca o bijuterie din ametist mov. Pășind în interior, intri într-un univers în care metalul alb perforat se imbină armonios cu PAL-ul cu textură de ciment care, la rândul lui, se contopește în peretele din beton în care este sculptată emblema cafenelei.

Tejgheaua, elementul central al cafenelei, este o adevărată capodoperă a designului industrial. Realizată din PAL cu textură de piatră gri, căntuit cu adeziv poliuretanic, și din metal alb perforat, această structură este o combinație perfectă între robustețe și eleganță. Deosebit de atrăgătoare este curbura sa la colț, care adaugă un element distinctiv și original. Tejgheaua servește ca loc de expunere pentru vitrinele refrigerate, prezentând cu eleganță produsele de cofetărie ce așteaptă să fie savurate.

În spatele acestei tejghele, am integrat cu atenție corpuri realizate din PAL cu textură de mătase, spațioase, cu sertare și uși, concepute pentru a găzdui aparatura necesară desfășurării eficiente a activității. Această abordare practică și inteligentă asigură un flux de lucru optim, menit să satisfacă nevoile oricărui profesionist exigent din acest domeniu.

Așezate în stânga cafenelei, mesele rotunde din PAL alb cu picior metalic oferă locuri prietenoase pentru clienți să se relaxeze și să savureze cafeaua. Ele adaugă un element de simplitate și confort, în timp ce băncuțele din PAL cu aceeși textură de piatră gri și tapițerie cu material textil mov deschis completează întregul ambient cu o notă de rafinament.

În capăt pe perete este iluminată cu ajutorul benzii LED emblema cafenelei, fiecare literă fiind realizată din MDF rutat și vopsit.

Amenajarea interioară în stil industrial a acestei cafenele combină cu mestesugire și inspirație elemente contrastante pentru a crea o atmosferă unică și atrăgătoare. Această cafenea reprezintă o experiență vizuală și culinară de neuitat, ce se remarcă prin echilibrul subtil între funcționalitate și estetică, adresându-se tuturor iubitorilor de design industrial și cafea de calitate.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.