Bucătărie din MDF lucios cu accente glamour în Onești

bucatarie-din-mdf-cu-accente-glamour-in-onesti-5

Bucătăria poate deveni cel mai vesel loc din casa ta, indiferent de dimensiunea ei. La urma urmei, acest spațiu reprezintă inima locuinței tale. De ce să nu o înfrumusețezi cu materiale de top?

De cele mai multe ori, “less is more”. Aceasta a fost și premisa noastră atunci când am gândit design-ul acestei bucătării de dimensiuni mici. Poți oricând maximiza fiecare centimetru de spațiu, important e la final să ții totul la îndemână și să fie accesibil. Nu trebuie să te descurajezi de faptul că bucătăria ta nu are proporțiile uzuale, ci, mai degrabă, bucură-te că îți poți permite materiale neobișnuite și, de ce nu, luxoase.

Atunci când nu ai o mulțime de fronturi de acoperit e mult mai ușor să investești în produse premium, obținând astfel o bucătărie de efect, în locul uneia banale. În această ordine de idei, carcasele corpurilor au fost realizate dintr-un PAL din gama de top de la EGGER, și anume Stejar Whiteriver nisip. Acest PAL este caracterizat prin suprafața fină, rezistența la pătare, zgâriere și fisurare, dar și de faptul că este 100% reciclabil.

Culorile deschise, precum cele ale MDF-ului New Bianco și ale PAL-ului melaminat de la carcase, vor da întotdeauna impresia unui spațiu mai mare și mai aerisit. Acea notă a unei bucătării cu pretenții este, în proiectul de față, prezentă în blatul Cipollino gri (tot marca EGGER) ce imită marmura, dar și în mânerele aurii cu negru, cu aspect glamour. Blatul Marmură Cipollino gri poate fi descris ca un decor plin de viață, cu un joc intens de culori. Paleta de culori îmbină culorile gri, reci și neutre cu elemente albe și de culoarea nisipului, ceea ce permite realizarea de combinații armonioase cu alb și, mai ales, cu nuanțe deschise de lemn.

Dulapul turn din spațiul destinat luării mesei are rol dublu: acela de depozitare, dar și de mascare în mod ingenios a sistemului de încălzire.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Bucătărie din MDF vopsit în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 17, 2020
Laurențiu Grădinaru
iunie 17, 2020
Cafenea în cadrul aeroportului Bacău
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020