Bucătărie printată în Târgu Ocna

chameleonfurniture.ro-bucatarie-printata-in-targu-ocna08

Unul dintre cele mai importante și mai utilizate spații din casă, bucătăria, a devenind în ultimii ani un punct de întâlnire. Atunci când vine momentul în care trebuie alese detaliile care vor reprezenta această încăpere, apar îndoielile și întrebările legate de varianta optimă de mobilare.

Mobila albă mărește luminozitatea din bucătărie deoarece fronturile albe reflectă 96% din lumina pe care o primesc. Albul ajută la amplitudinea spațiului, fiind culoarea ideală pentru a oferi un efect vizual mai ușor, lucru important ținând cont de faptul că bucătăria este camera cu cel mai mare număr de corpuri de mobilă pe metru pătrat.

Fronturile sunt un factor cheie în definirea caracterului unei bucătării și este foarte important să fie alese ținând cont de stilul potrivit spațiului. Se spune că fronturile pot face ca orice casă să arate ca una de un milion de dolari.

Dar dincolo de aspectul mobilierului, funcționalitatea și compartimentarea unităților este foarte importantă. Indiferent de nivelul abilităților culinare, un spațiu de lucru bine organizat care va permite efectuarea sarcinilor într-un mod eficient și mai simplu, este foarte necesar. De la veselă, la ustensile, la mâncare, toate trebuie să fie la locul lor, organizate și ușor accesibile.

Printul realizat pe fronturile unităților superioare aduce o pată de culoare și are ca scop personalizarea bucătăriei, ținând cont de preferințele clientului. Printarea se poate face cu orice imagine sau text, fiind o modalitate perfectă de a adăuga o notă personală mobilei la comandă.

Finisajul cu textură lemnoasă al blatului împreună cu albul fronturilor sunt combinația perfectă, inspirată din stilul scandinav, pentru un aspect cald și primitor. Pentru această mobilă de bucătărie a fost ultilizat palul melaminat la carcase, MDF-ul acrilic lucios la fronturi și blat termorezistent.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Bucătărie albă din MDF lucios în Onești
Laurențiu Grădinaru
august 15, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 15, 2023
Casă modernă în Popeni
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023