Bucătărie albă în Târgu Ocna

_DSC7155

Bucătăriile trebuie proiectate cu atenție pentru a crea un loc în care să te bucuri de gătit și de servirea meselor gustoase. Unitățile de mobilă din bucătărie domină încăperea, deoarece ocupă cea mai mare parte a spațiului din această cameră.

Este important ca acestea să fie potrivite, deoarece pot face diferența între un mobilier compartimentat special pentru nevoile familiei, în care toate lucrurile vor fi la îndemână și un mobilier de serie, care probabil nu se va potrivi spațiului și cerințelor specifice. Mobila de bucătărie la comandă este cea care poate îndeplini toate criteriile legate de design, funcționalitate și adaptabilitate.

Vrei ca bucătăria ta să fie luminoasă, spațioasă, caldă și atemporală? Albul și culoarea lemnului sunt combinația câștigătoare. Bucătăriile albe sunt apreciate în special pentru luminozitatea pe care o oferă și pentru a aduce un plus de căldură acestui mobilier modern, cu linii curate, l-am combinat cu textura lemnoasă. Rezultatul este fără îndoială unul perfect armonios și captivant, care se completează minunat și poate fi combinat ușor cu orice finisaj sau element decorativ.

Iluminatul este cheia în orice spațiu al unei case, iar bucătăria nu face excepție de la această regulă. Lumina ambientală în bucătărie a fost folosită fie pentru elemente decorative mici pe care am dorit să le evidențiem, fie pentru un colț în care lumina nu este suficientă, fie pur și simplu pentru momentele în care se ia o gustare rapidă în bucătărie fără a fi nevoie de o iluminare completă.

Bucătăriile moderne pot fi destul de minimaliste, astfel încât iluminarea ambientală realizată cu spoturi este un plus important în punerea în evidența a mobilierului.

Sticla vopsită securizată este un material uimitor de versatil pentru backsplash. Folosită mai ales în stilurile de bucătărie contemporane și moderne, poate fi realizată într-o mare varietate de culori, texturi și finisaje.

Pentru această bucătărie am folosit MDF vopsit lucios și frezat pentru mânere, iar blatul împreună cu chiuveta sunt fabricate de noi, din compozit, obținând o suprafaţă continuă, care pe lângă faptul că arată bine, evită scurgerile de apă și ajută la menținerea curățeniei blatului.

Sistemele de deschidere și acesoriile cu care a fost realizată bucătăria sunt marca BLUM. Electrocasnicele cu care a fost echipată bucătăria sunt SMEG, brand ultra-premium cu 70 de ani de istorie marcată de design-ul Italian, producatorul de electrocasnice cu cele mai multe premii și distincții obținute în domeniul design-ului și inovațiilor.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Dormitor cu birou curbat în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
martie 1, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 1, 2021
Dormitor din lemn alb în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
februarie 26, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 26, 2021