Dormitor cu birou curbat în Târgu Ocna

_DSC7221

Ești în căutarea unor modalități creative de a mobila dormitorul adolescentului ținând cont de ideile acestuia? Transformarea camerei poate părea o provocare, dar cu mobilierul potrivit poți beneficia de un design și o organizare personalizată, de un spațiu elegant și funcțional pe care adolescentul din familie îl va iubi!

Indiferent de suprafața disponibilă, dormitorul unui tânăr trebuie să fie suficient de versatil pentru ca acesta să fie motivat să își facă temele, să stea cu prietenii, să se relaxeze și să îi reflecte personalitatea.

Dormitoarele de tineret trebuie să conțină funcții specifice vârstei lor, precum și să aibă un aspect unitar. În timp ce adulții preferă un spațiu calm și mai simplu, adolescenții apreciază adesea camerele vibrante, cu o energie ridicată.

Dulapul este foarte bine compartimentat, deși dimensiunile lui sunt reduse, acesta dispune de spațiu pentru umerașe, rafturi și sertare interioare. Ușile acestuia sunt culisante, prevăzute cu oglindă, care are ca efect mărirea vizuală a spațiului.

De asemenea, tonurile deschise contribuie și ele la crearea iluziei de spațiu mai mare, reflectând foarte bine razele soarelui, astfel încât dormitorul va fi mereu luminos.

Biroul pentru adolescenți este o piesă de mobilier multifuncțională, întrucât combină locul destinat efectuării temelor cu zona pentru computer sau laptop și cu spațiul de depozitare.

Biroul curbat aduce camerei un stil contemporan, care îmbunătățește aspectul, optimizând orice colț al camerei, oferind un spațiu de lucru și studiu foarte bine organizat. Blatul curbat al biroului a fost realizat la centrul de prelucrare ROVER B 5AXE, iar aplicarea cantului a fost efectuată pe mașina de bordurat curb ECLIPSE.

Materialul utilizat pentru mobila din acest dormitor este palul melaminat, care se remarcă printr-un preț accesibil și un aspect atractiv.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie albă în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
martie 3, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 3, 2021
Dormitor din lemn alb în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
februarie 26, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 26, 2021