Dormitor din lemn alb în Târgu Ocna

chameleonfurniture.ro-dormitor-din-lemn-alb-in-targu-ocna-08

Decorarea dormitorului și alegerea mobilei potrivite sunt esențiale pentru a-l face o oază de liniște și un spațiu idilic, care să permită deconectarea de la o zi la alta, uitarea stresului și a grijilor zilnice.

Pentru a amenaja acest spațiu oferindu-i o notă personală și intimă, este important să se țină cont nu numai de stilul și calitatea mobilierului, ci și de funcționalitate și confort, raportate la nevoile specifice, lucru care poate fi obținut cu ajutorul mobilei de dormitor la comandă.

Culorile pot juca un rol foarte important în amenajarea dormitorului. De regulă, mobila albă funcționează cel mai bine în spațiile mai mici. Această culoare neutră reflectă liniște și calm, ideale pentru un somn liniștit. Aspectul curat și luminos contribuie la crearea iluziei de spațiu, iar camera pare mult mai mare.

O opțiune foarte elegantă care a fost luată în considerare a fost integrarea unei comode, care a preluat rolul unei măsuțe de toaletă. Aceasta aduce caracter, stil, oferă un spațiu personal și posibilitatea ca toate bijuteriile, produsele cosmetice și accesoriile să fie la îndemână, în același loc.

Pe lângă un spațiu de odihnă, camera poate fi, de asemenea, locul în care hainele sunt păstrate și depozitate. În plus, în afară de pat și noptiere, este necesar ca dulapul să fie foarte bine adaptat dimensiunilor și formei camerei, pentru a crea o atmosferă ideală și în același timp, spațiul necesar de depozitare pentru haine și accesorii. Ținând cont de faptul că acest dormitor este unul de mici dimensiuni, la dulap, a fost folosit sistemul de deschidere culisant, pentru un acces facil. Pe ușile acestuia, au fost aplicate oglinzi, pentru mărirea vizuală a spațiului.

Pentru realizarea acestui mobilier a fost utilizat palul melaminat cu finisaj texturat.

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie albă în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
martie 3, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 3, 2021
Dormitor cu birou curbat în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
martie 1, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 1, 2021