Bucătărie cu lalele în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-cu-lalele-33

Niciodată nu a existat o varietate atât de mare în ceea ce privește mobilierul de bucătărie. Trăim în era imaginii și a designului, prin urmare, oricine dorește o bucătărie nouă are o gamă variată de stiluri, materiale și accesorii din care să aleagă. Dar, printre toate opțiunile, există una care nu se demodează și anume mobilierul alb de bucătărie. Atemporalitatea, luminozitatea și adaptabilitatea la orice stil sunt doar câteva dintre principalele sale avantaje.

Albul este o opțiune bună și pentru bucătăriile care dispun de un spațiu mai generos, deorece contribuie la obținerea unui finisaj contemporan și luminos. De asemenea, permite integrarea și combinarea unor culori mai îndrăznețe, care să creeze o atmosferă veselă și plăcută.

Scopul inițial al unui backsplash a fost să protejeze pereții din bucătărie împotriva stropilor care apar în timpul gătitului, dar a devenit mult mai mult decât un mecanism de protecție. Astăzi, backsplash-ul a ajuns să servească drept declarație de stil. În funcție de preferințele clientului, acesta poate fi simplu și nedefinit sau poate fi punctul principal al întregului design al bucătăriei. Pentru acest mobilier de bucătărie, obiectivul este acesta din urmă, dorindu-se o pată de culoarea îndrăzneață și distinctă, pentru care a fost ales un design unic și creativ în care lalelele personalizează bucătăria.

Blatul negru termorezistent evidențiază spațiul de lucru din bucătărie, înfrumusețând mobila chiar mai mult, în această combinație cu albul de la fronturi, fiind două tonuri neutre simple și de bază, care transformă bucătăria într-un loc spectaculos. Combinația alb-negru este deja un clasic pentru cei care caută spații elegante și sofisticate.

Materialele utilizate în realizarea acestei bucătării sunt MDF acrilic lucios pentru fronturi, pal pentru carcase și blat termorezistent.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Living cu accente mov în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 17, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 17, 2021
Comodă pentru hol în Onești
Laurențiu Grădinaru
februarie 15, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 15, 2021