Comodă pentru hol în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-comoda-pentru-hol-01

Întâmpină-ți prietenii și familia cu o intrare glam! Holul de la intrare este prima încăpere pe care o vor vedea persoanele care te vor vizita, prin urmare, este foarte important să arate grozav! Acesta formează prima impresie despre casa ta și vrei să se fie plăcută, nu-i așa? Indiferent de mărimea holului, găsim întotdeauna o soluție, iar scopul este acela de a crea o zonă de trecere confortabilă și primitoare, fără a neglija funcționalitatea.

Acesta formează prima impresie despre casa ta și vrei să se fie plăcută, nu-i așa? Indiferent de mărimea holului, găsim întotdeauna o soluție, iar scopul este acela de a crea o zonă de trecere confortabilă și primitoare, fără a neglija funcționalitatea.aIntegrarea unei comode în holul de la intrare poate face o mare diferență în canalizarea stilului de decor ales, oferind în același timp o suprafață funcțională pentru a pune chei sau ochelari de soare, precum și obiecte de decor, cum ar fi o plantă sau o ramă.

Suntem de părere că amenajarea unui hol de intrare memorabil nu are nicio legătură cu dimensiunea locuinței! Atunci când mobila este realizată la comandă poți transforma holul într-o scrisoare de intenție pentru restul mobilierului din casă!

Cu un finisaj simplu, aerisit și linii curate, această comodă este excelentă pentru a menține lururile organizate și departe de vedere, oferind o soluție elegantă de depozitare. Comoda este compusă din 3 sertare și 2 uși care sunt utilizate pentru păstrarea încălțămintei și a diverselor obiecte care sunt folositoare și necesare în hol.

Aspectul este finalizat cu o oglindă mare, amplasată deasupra comodei, fiind perfectă pentru reflectarea spațiului, amplificarea luminii și verificarea detaliilor ținutei la ieșirea din casă.

Oglinda este accesoriul perfect pentru acest spațiu. În primul rând, este complet funcțională și poate face minuni în ceea ce privește deschiderea unui hol și adăugarea unei note personale, toate acestea fără a ocupa un centimetru de spațiu.

Pentru realizarea acestei comode am folosit ca material MDF-ul acrilic lucios.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Living cu accente mov în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 17, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 17, 2021
Bucătărie cu lalele în Onești
Laurențiu Grădinaru
februarie 22, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 22, 2021