Dormitor cu tente de bej în Moinești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-in-nuante-neutre-03

Dormitorul este un teritoriu privat, este spațiul de odihnă, relaxare și confort, atât de necesare pentru un somn liniștit. Și din moment ce fiecare persoană este unică, dormitorul ar trebui să fie și el unic. Prin urmare, cu cât este mai bine adaptat stilului de viață, cu atât te vei bucura mai mult de el în fiecare moment petrecut acolo.

În afară de decorul ales, modul de organizare și soluțiile oferite de mobilier îl vor face cu adevărat special. Mobila pentru dormitor la comandă este cea care permite o adaptabilitate maximă la dimensiunile suprafeței și la criteriile clientului.

Pentru spațiul de depozitare al patului a fost aleasă integrarea a două lăzi laterale, pe rotile, care sunt cu mult mai încăpătoare decât sertarele obișnuite. De asemenea, și noptierele au câte două sertare, ideale pentru a depozita lucrurile necesare în apropierea patului.

Schema de culori a dormitorului este una liniștitoare, formată din nuanțe de bej pentru un spațiu personal și confortabil. Culorile deschise ale acestuia reîmprospătează atmosfera, oferindu-i un aer chic și elegant.

Pentru a menține hainele ordonate și perfect organizate, dulapul și comoda sunt foarte bine compartimentate, iar comoda este prevăzută cu o zonă de ocazională de lucru.

Deschiderea sertarelor și a ușilor este de tip push to open, putând fi acționate oricând cu genunchiul sau cotul. Materialul utilizat pentru realizarea acestui dormitor este palul melaminat de la Egger, care nu conține substanțe toxice.

Acordăm întotdeauna o atenție specială cerințelor și detaliilor, pentru a crea un dormitor care să transmită bunăstare și confort.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living din MDF acrilic în Moinești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 13, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 13, 2021
Baie cu blat de sticlă în Moinești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 11, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 11, 2021