Living din MDF acrilic în Moinești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-mdf-acrilic-01

Camera de zi este văzută ca centrul casei, locul în care familia și prietenii se adună pentru a petrece timp împreună și de aceea este important ca aceasta să arate cât mai bine, dar trebuie să fie în același timp practică și confortabilă.

Cel mai important factor pentru a maximiza potențialul unui living este alegerea cu atenție a mobilei care să se potrivească spațiului și care să poată servi unor scopuri multiple. Un alt aspect important este creativitatea și găsirea unor modalități de utilizare a fiecărui centimetru, chiar și a colțurilor incomode, iar un living la comandă este cea mai bună opțiune.

Unitatea de perete oferă o varietate de opțiuni de depozitare și este o soluție excelentă pentru un centru de divertisment în sufragerie. Aceasta este formată din rafturi, pentru așezarea obiectelor decorative, dar are și corpuri cu ușă, perfecte pentru lucrurile care nu se doresc a fi la vedere.

Canapeaua contribuie la crearea unei atmosfere calme, care transmite o stare de liniște și este extensibilă, perfectă pentru momentele în care musafirii rămân peste noapte. Pentru a echilibra greutatea vizuală a canapelei și pentru a maximiza locurile de șezut au fost adăugate și două fotolii.

În amenajarea acestui living ne-am asigurat că va rămâne suficient spațiu pentru trafic.

Este ideal ca măsuța de cafea să fie așezată la o distanță de aproximativ 35 – 45 de centimetri de canapea pentru a fi ușor accesibilă și este recomandat să nu fie mai înaltă decât șezutul canapelei.

S-a dorit un living din MDF acrilic, iar schema de culori este una foarte simplă, fiind folosite doar două culori, alb și gri-cărbune, combinație văzută ca fiind atemporală, sofisticată și incredibil de odihnitoare.

Albul a fost ales pentru că oferă o prospețime generală care este incontestabilă, creează o atmosferă primitoare, elegantă, luminoasă și libertate în alegerea decorațiunilor și a canapelei. Accentele de beton proaspăt turnat ale culorii gri-cărbune definesc foarte bine spațiul, creează contrast cu albul și oferă un aspect ușor industrial.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Hol în nuanțe neutre în Moinești
Laurențiu Grădinaru
februarie 10, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 10, 2021
Baie cu blat de sticlă în Moinești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 11, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 11, 2021