Baie cu blat de sticlă în Moinești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-baie-cu-blat-de-sticla-01

În ultimii ani, designul ales pentru baie a devenit foarte important. Nu numai că proiectarea lor a evoluat, dar și numărul băilor și locul în care acestea se află s-a modificat. Baia este văzută acum ca un spațiu conceput pentru a îmbunătăți ritualurile zilnice, este un loc pentru relaxare.

Indiferent de dimensiunile ei, poate beneficia de upgrade-uri simple prin alegerea unui moblier de baie la comandă, care să se potrivească perfect nevoilor familiei.

Albul este o alegere ideală pentru băile mici, deoarece reflectă lumina și face ca spațiul să pară mai mare. În această baie, albul acoperă fiecare suprafață, cu excepția blatului albastru cu sticlă și a elementelor decorative, pentru a maximiza efectul luminos.

Oglinda alături de ușile de la duș din sticlă contribuie și ele la acest truc vizual.

Mobila ajută la crearea unui mediu elegant, funcțional, cu spații de depozitare bine configurate pentru toate articolele de toaletă și produsele pentru baie.

Nimic nu exprimă ideea de sofisticat mai bine decât blatul din sticlă ales pentru corpul peste care este aplicat lavoarul. Albastrul oferă o estetică frumoasă, modernă și curată, însuflețind baia.

Pentru crearea acestui design a fost ales MDF-ul acrilic alb, cântuit cu adeziv poliuretan, pentru a garanta rezistența la aburi și apă.

Când te gândești la modern, acesta este genul de baie care îți vine în minte – este nevoie doar de linii curate, albe și câteva detalii care să aducă puțină culoare.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Hol în nuanțe neutre în Moinești
Laurențiu Grădinaru
februarie 10, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 10, 2021
Living din MDF acrilic în Moinești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 13, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 13, 2021