Dormitor cu pat tapițat

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-in-nuante-neutre-04

Cum îți imaginezi mobila perfectă pentru un dormitor? Cu siguranță, fiecare va avea un răspuns diferit la această întrebare. Dar chiar și cu atâtea opțiuni și idei diferite, încă există câteva lucruri pe care toate le au în comun: de exemplu, ar trebui să fie confortabil, primitor, liniștitor și relaxant.

Dormitorul este fără îndoială printre cele mai importante camere din casă, acolo începe și se termină fiecare zi. Nu este deloc imposibil ca amenajarea acestuia să reflecte perfect personalitatea proprietarilor! Mobila de dormitor la comandă transformă în realitate orice dorință a clientului pentru locul în care acesta își încarcă bateriile.

Utilizarea culorilor neutre duce la obținerea unei încăperi elegante, atractive și calde. Mobila deschisă la culoare este o idee excelentă pentru dormitor, deoarece camera trebuie să fie luminoasă, călduroasă și relaxantă.

Una din cele mai importante decizii atunci când se planifică amenajarea dormitorului este alegerea patului. Atât pentru a îmbunătăți confortul, cât și pentru avantajele estetice, s-a optat pentru integrarea unui pat tapițat.

Acesta este piesa centrală a dormitorului, care adaugă un aer sofisticat camerei. Tăblia este de asemenea tapițată, fiind foarte comodă și perfectă pentru momentele de privit la TV sau pentru citit.

Dulapul cu oglindă este o alegere foarte des întâlnită, iar motivul principal este acela că este o modalitate eficientă de a maximiza spațiul, formând iluzia unui dormitor mai mare. Pentru ca hainele să fie organizate și ușor accesibile, dulapul și comoda contribuie din plin la acest lucru, ele fiind foarte bine compartimentate, ținându-se cont de nevoile clientului.

Noptierele dispun de două sertare spațioase, iar cu designul lor elegant, ating echilibrul perfect între formă și funcționalitate. De asemenea, completează minunat schema de culori.

Deoarece spațiul din acest dormitor nu este foarte generos, s-au folosit deschiderile de tip-on. Materialul utilizat în realizarea acestui dormitor este palul.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Living alb cu negru în Onești
Laurențiu Grădinaru
februarie 19, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 19, 2021
Bucătărie în nuanțe deschise în Onești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 20, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 20, 2021