Bucătărie în nuanțe deschise în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-in-nuante-deschise-36

Bucătăria este cea mai folosită zonă din casă, iar pentru ca timpul petrecut aici să fie cât mai plăcut este foarte importantă găsirea unui echilibru între aspect și funcționalitate. Există o cerere în creștere pentru designul de bucătărie personalizat, deoarece proprietarii de case devin din ce în ce mai conștienți de opțiunile nelimitate disponibile.

Bucătăriile proiectate la comandă permit personalizarea mai multor funcții, profitând la maxim de spațiul disponibil.

Totul poate fi adaptat unor cerințe exacte, de la dimensiunea cabinetelor până la corpurile de iluminat, accesorii și electorcasnice. Există atât de multe avantaje în a lucra cu o companie ca a noastră, specializată în designul personalizat.

În această bucătărie s-a profitat în totalitate de spațiul disponibil, pentru a obține cea mai bună soluție de optimizare a locurilor de depozitare. Culoarea aleasă este una preferată de foarte multe persoane, deoarece mobila de bucătărie albă este atemporală, nefiind afectată de tendințele designului interior. Accentele cu textură lemnoasă sunt integrate frecvent în desingul unei bucătării albe deoarece această combinație se adaptează cu ușurință la o varietate de stiluri. De asemnea, creează o atmosferă caldă și primitoare.

Electrocasnicele alese sunt din gama premium Pyramis, ele fiind toate de culoare albă precum fronturile mobilierului, integrându-se perfect în decorul bucătăriei contribuind la crearea unui efect estetic maxim.

Materialul utilizat este MDF-ul acrilic alb lucios 6010 care conferă un grad de luciu foarte apropiat de 100% , cu efect de oglindă. Cantul este aplicat pe mașina automată de bordurat STREAM B cu laser, având ca avantaj principal rezistența mult mai mare și, în egală măsură, aspectul de placă continuă, linia de lipire fiind invizibilă.

Versatilitate, exprimarea propriului stil și expertiza în design sunt doar câteva dintre avantajele de care ai parte atunci când alegi mobila la comandă.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Living alb cu negru în Onești
Laurențiu Grădinaru
februarie 19, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 19, 2021
Dormitor cu accente roz în Onești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 22, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 22, 2021