Bucătărie MDF curbat în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-mdf-curbat-03

Bucătăria trebuie să fie un loc elegant, funcțional și confortabil, care să înfrumusețeze viața de zi cu zi. Designul nu ar trebui doar să arate frumos, ci și să rezolve o problemă, iar o problemă cu care se confruntă clienții este cum să utilizeze la maxim spațiul lor.

Atunci când configurarea spațiului creează probleme în găsirea mobilei pentru bucătărie, soluția cea mai eficientă este alegerea unei bucătării la comandă, proiectată în jurul nevoilor clientului, pentru ca totul să aibă un scop și să se afle în locul potrivit. Deloc de neglijat este faptul că unicitatea și funcționalitatea sunt două avantaje atunci când totul este personalizat.

Există multe motive pentru care recomandăm unitățile curbate, cum ar fi un design armonios, fără colțuri, astfel încât copiii din familie să nu se lovească, sau pentru a facilita accesul într-o altă încăpere sau zonă, cum este în cazul de față.

S-a dorit un aspect minimalist, de aceea a fost aleasă frezarea mânerului în material, care permite deschiderea și închiderea fronturilor.

Blatul cu textură lemnoasă aduce un plus de căldură spațiului și se potrivește perfect cu MDF-ul gri, iar subtonurile sale bogate sunt foarte atrăgătoare estetic.

Electrocasnicele sunt printre cele mai utilizate componente ale unei bucătării și pot ridica atât designul, cât și funcționalitatea acesteia. De aceea oferim posibilitatea de a alege din cataloagele partenerilor noștri, oferind sfaturi și sugestii cu privire la soluțiile potrivite, ținând cont de dimensiunile spațiului, de nevoile familiei, cât și de designul stabilit, acestea fiind livrate odată cu mobila de bucătărie.

Pentru această bucătărie a fost ales MDF-ul vopsit RAL 7040 lucios. Acest material este caracterizat de rezistență în zonele cu umiditate și temperaturi ridicate, fiind ușor de întreținut și curățat. Acesta are avantajul că poate fi revopsit, în cazul în care se dorește schimbarea culorii după un timp.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucatarie din MDF acrilic mat în Onești
Laurențiu Grădinaru
august 13, 2021
Laurențiu Grădinaru
august 13, 2021