Magazin apicol Apimus în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-magazin-apicol-in-onesti-11

Spațiile comerciale trebuie să creeze o experiență plăcută pentru clienți, fiind un instrument de conectare cu aceștia într-un spațiu fizic, care poate să comunice cu succes mesajul de brand, printr-un design orientat către spațiile de vânzare. Fiind unul dintre segmentele cu cea mai rapidă creștere, diferențierea, alături de povestea din spatele afacerii pot influența clientul atunci când acesta va lua decizia de cumpărare.

Dacă până acum cel mai important aspect era determinarea scopului unui magazin sau găsirea locației perfecte, acum este timpul să vă asigurați că brandul spune o poveste care va face o impresie de durată asupra clienților.

Este foarte simplu de redat povestea afacerii prin alegerea mobilierului potrivit, a schemei de culori și planificarea spațiilor de expunere care se poate realiza numai la comandă.

Designul acestui magazine apicol se inspiră din forma geometrică a unui fagure de miere. Culorile folosite pentru realizarea mobilei spațiului comercial sunt galben și gri. Galbenul a fost ales pentru că reprezintă culoarea mierii, dar și pentru că este o culoare foarte veselă, care aduce bucurie încăperilor și le face să arate strălucitoare și primitoare. Griul a fost ales deorece este o culoare neutră, foarte versatilă și care pune în evidență elementele de culoare galbenă.

Rafturile hexagonale sunt realizate din pal debitat la unghi, fiind împărțite în două părți egale, utilizându-se o poliță din sticlă pentru optimizarea spațiului de expunere a produselor.

Atât debitarea la unghi cât și gravura cu logo-ul clientului de pe panoul frontal al unității destinată vânzarii produselor, au fost realizate utilizând echipamentul de prelucrare ROVER B 5AXE.

Iată cum designul pentru retail poate ajuta la creare unei experiențe captivante pentru clienți și poate reda povestea din spatele brand-ului.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă amenajată în stil clasic în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 29, 2021
Laurențiu Grădinaru
octombrie 29, 2021
Apartament modern în București
Laurențiu Grădinaru
martie 31, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 31, 2021